25 / 04 / 2024

Yemenoğlu İnşaat’ın kurumsal web sitesi yenilendi!

 Yemenoğlu İnşaat’ın kurumsal web sitesi yenilendi!

Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu İnşaat‘ın kurumsal vitrini www.yemenoglu.com.tr websitesi modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi…



Profesyonel bir tasarım ekibi tarafından gerçekleştirilen tasarım ve içerik geliştirme çalışmalarından sonra yayına giren yemenoglu.com.tr, yenilenen çizgisi, görsel olarak daha canlı ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor.


7 Kasım 2012 tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan internet sitesi; yeni ev almayı planlayanlar kadar, inşaat ve ev dekorasyonu ile ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçilerin de sıkılmadan gezip bilgi alabilecekleri bir tasarımda hazırlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Yemenoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Kıymazaslan; “Kolay site içi dolaşım özelliği sayesinde kullanıcıların içeriklere, akıcı ve modern bir şekilde erişebildikleri yeni sitede; daha önceki versiyonlarda en fazla tıklanan kısımlar olan; ‘kurumsal’, ‘projeler’, ‘foto galeri’, ‘insan kaynakları’ ve ‘iletişim’ menü adımlarının en baştan, sayfa sayfa içerikleri ele alınarak güncellendiğini ve ziyaretçilerin beklentilerine uygun olarak yeniden tasarlandığını.” vurguladı.


Yeni sitede projelerle ilgili satış yetkililerine mesaj gönderebiliyor ve anında geri dönüş alınabiliyor. Ayrıca ilerleyen günlerde online satış platformu adında bir bölüm açılacağı ve bu sayfada satış temsilcileri ile canlı bir şekilde projeler hakkında canlı olarak detaylı bilgiler alınabileceği de verilen bilgiler arasında.


Yemenoğlu İnşaat‘ın iletişim ve medya çalışmalarına da özel bir alanda yer verilen yeni siteye gelen kullanıcılar; basında çıkan haberlerden görsel galerisine, ilanlardan basın bültenlerine kadar güncel pek çok içeriğe online olarak ulaşabilecekler.


Teknolojik olarak da yenilenen site; SEO’ya (Arama Motoru Optimizasyonu) ve java script tabanlı W3C standartlarına uygun, modüler ve geliştirilebilir bir altyapı ile hazırlandı.


Güvenlik açığı bulunmayacak şekilde tasarlanan sitede CSS yapısı aracılığıyla tasarım bozulmadan her türlü içerik güncellemesi ve sayfa düzenlemesi yapılabiliyor.


Üst bir performansa sahip olan Yemenoğlu İnşaat‘ın yeni websitesi, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera ve Safari gibi tarayıcıların yanı sıra Android yazılımlı cihazlar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu olarak geliştirildi.


Yenilenmeye ve değişime verdiği önemi yansıtan yeni web sitesinin bir diğer özelliği de, Yemenoğlu İnşaat‘ın Facebook ve Twitter’daki sayfalarıyla etkileşim halinde olması.


Geri Dön