27 / 04 / 2024

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.



Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İş yeri, mesken, köprü ve her türlü yapılarda kullanılan beton ve çelik elemanlarının test işlemlerini yapmak, bunlarla ilgili raporlar düzenlemek, zemin mekaniği konusunda araştırma ve inceleme yapmak. Bu işlemler için gerekli laboratuvarlar kurmak. Konusu ile ilgili resmi dairelere ve özel ve tüzel kişilere verilmek üzere raporlar düzenlemek. 2- Her türlü bina ve yapıların mimari, statik, makine tesisatı, elektrik tesisatı projelerini yapmak. Bu konularda müşavirlik ve danışmanlık yapmak. 3- Konusu ile ilgili malların, ham maddelerinin, malzeme ve emtianın ithalatını ve ihracatını yapmak. 4-Konusu ile ilgili işlerin yürütülmesi için gerekli makine, teçhizat ve malzemelerin alımını, satımını, ihracatını ve ithalatını yapmak. 5- Konusu ile ilgili işleri fason olarak başkalarına yaptırmak. 6- Şirketin faaliyetini yürütebilmesi için gerekli kamyon, otobüs, minibüs, midibüs, otomobil, motosiklet ve iş makineleri almak, satmak, başkalarından kiralamak veya başkalarına kiraya vermek. 7- Başkalarına ait menkul ve gayri menkul mallar üzerine şirket lehine rehin veya ipotek tesis ve fek edebilir veya bunların üzerine her türlü hakları iktisap edebilir. 8- Şirketin amacını gerçekleştirebilmesi için her türlü menkul, gayri menkul, büro, ofis, eğitim kurumu için binalar almak, satmak, kiralamak. İhtiyaç fazlasını yönetim kurulu kararı ile satmak. 9- Amacına uygun işler yapan gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurmak, mevcut ortaklıklara iştirak etmek. 10- Bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler temin etmek. 11- Konusu ile ilgili devlet ve özel sektörlerde ihalelere katılmak, almak ve almış olduğu ihaleleri başkalarına devretmek. Konusu ile ilgili işlerde alt taşeron olarak ihalelere katılmak veya taşeron firma olarak faaliyette bulunmak. 12- Şirket maksat ve mevzunun gerektirdiği konularda patent, ihtira beratı, marka, iktisap edebilir ve bu hakları şirket adına tescil ettirebilir, icabında devredebilir veya devren başkalarından alabilir.


Geri Dön