26 / 04 / 2024

Yeni düzenlemeler konut satışlarını uçuracak!

Yeni düzenlemeler konut satışlarını uçuracak!

Akzirve Gayrimenkul Topkapı projesinin tanıtım toplantısında konuşan Akzirve Gayrimenkul Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh, yapılan yeni düzenlemelerin konut satışlarını artıracağını söyledi.



 

Akzirve Gayrimenkul Topkapı projesinin tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti. Akzirve Topkapı projesinin satış ofisinde yapılan toplantıya Akzirve Gayrimenkul Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh katıldı. 

Toplantıda sektörle ilgili açıklamalar yapan İbrahim Maasfeh Türkiye'de yabancıya satış oranının düşük olduğunu, ancak yapılan yeni düzenlemeler ile bunun artacağını söyledi.

Konut satışlarının 2015, 2016 ve 2017 yılında azaldığını söyleyen İbrahim Maasfeh, yapılacak olan yeni düzenlemelerle satışların artmasını beklediklerini söyledi.  Maasfeh, "Biz Türkiye'yi güvenilir bir liman olarak görüyoruz. İnşallah gelen yeni gelen teşvikle ile konut satışları hızlandıracaktır." dedi.

İstanbul'un tamamı kentsel dönüşüm bölgesi


Artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını söyleyen İbrahim Maasfeh, İstanbul'a yapılan yatırımların tatmin edici olduğunu söyledi. İstanbul'un tamamının kentsel dönüşüm bölgesi sayılabileceğini söyleyen Maasfeh, kentte dönüşmesi gereken 80 bin konut olduğunu da sözlerine ekledi.

Akzirve Topkapı Eylül'de satışta


Toplam 2 bin 182 adet bağımsız birimin yer aldığı Akzirve Topkapı projesinde 1.736 adet daire, 279 adet rezidans, 96 adet ofis, 71 adet ticari ünite mevcut. Ön talep toplayan Akzirve Topkapı projesinin Eylül ayında lanse edilmesi planlanıyor. 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin bulunduğu proje 36 ay sonra teslim edilecek.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön