16 / 04 / 2024

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Firma: Benna Grup İnşaat

Proje: Yeni İstanbul Evleri

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları konutların cephelerine bağlı olarak değişiyor. 4 blok halinde inşa edilen projede kapalı yüzme havuzu, buhar odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.



Yeni İstanbul Evleri İstanbul Hadımköy Akpınar mevkiinde hayata geçiriliyor. Projede 143 metrekare ve 144 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. 


Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları dairelerin planlarına göre farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 3+1 ve 3+1 dubleks konutlar mevcut. 


3. Havalimanı’na 10 kilometre, 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre uzaklıkta olan  Yeni İstanbul Evleri  4 bloktan oluşuyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Hadımköy Yeni İstanbul Evleri'nde çocuk oyun alanları, basketbol-futbol-voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, her daireye kapalı otopark, hamam, misafir otoparkı, fitness, sauna ve buhar odası gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında yapılacağı Akpınar Yeni İstanbul Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. 162 tane daireden meydana gelen projede 40 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


Telefon: 0212 488 56 66

Web: www.yeniistanbulevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön