25 / 04 / 2024

Yeni Levent projesinin değeri belli oldu!

Yeni Levent projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Sarıyer Ayazağa'nın değerleme raporu yayımlandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sarıyer Ayazağa'nın  için hazırlatılan değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerleme konusu taşınmazlar, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, tapu kayıtlarında M.Ayazağa Mahallesi, 3 Ada 72, 74 ve 75 parseller, ilgili idaresinde Huzur Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde konumlu Yeni Levent Projesi oluyor. Rapora konu taşınmazlar: ilgili idaresinde Sarıyer İlçesi'nin en güneyinde Huzur Mahallesi'nde yer alıyor. Huzur Mahallesi'nin kuzeyinde TEM Otoyolu, doğusunda Reşatpaşa Mahallesi, batısında Kagithane ilçesi ve Ayazağa Mahallesi, güneyinde ise Kâğıthane ilçesi bulunuyor.

Yeni Levent projesinin değeri belli oldu!

Rapora konu projenin bulunduğu bölgeye, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa Yakasına geçildikten sonra E-80 karayolu üzerinde ilerlenir. Levent-Beşiktaş-Sartyer ayrımından devam ediliyor. Bağlantı yolu üzerinde ilerlenir ve Maslak-Istinye-Sarıyer istikametine doğru devam edilerek Bayükdere Caddesi'ne gidiliyor. Sanayi Mahallesi Kavşağı ndan sonra sırasıyla Fatih Caddesi ve Ibrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinden ulaşım sağlanıyor. Taşınmaz E 80 Karayolu'nun güneyinde, Ihrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nin kuzeyinde, Seyrantepe Metro Durağının batısında konumlanıyor.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili Yeni Levent projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön