25 / 04 / 2024

Yeni rekor! Emlakkulisi.com Mayıs'ta 4.4 milyonu aştı!

Yeni rekor! Emlakkulisi.com Mayıs'ta 4.4 milyonu aştı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Mayıs ayında 4.4 milyonu aştı. Emlakkulisi.com'a son 1 ayda günlük yaklaşık 150 bin ziyaretçi geldi.



 

Google Analytics'e göre, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Mayıs ayında 4.4 milyonu aştı. Böylece Mayıs ayındaki ziyaretçi sayısıyla tüm zamanların rekoru kırılmış oldu. 

Yine Google Analytics verilerine göre Emlakkulisi.com'a son 1 ayda günlük yaklaşık 150 bin ziyaretçi geldi.

Haftalık 1 milyon ziyaretçi

Emlakkulisi.com haftalık ziyaretçi sayısıyla da yeni bir rekora imza attı. Siteye  21 Mayıs-27 Mayıs tarihleri arasında 1 milyon ziyaretçi geldi. 

TK Emlak Yayın Group bünyesinde faaliyet gösteren Emlakkulisi.com geçtiğimiz Mart ve Nisan ayında da rekor kırmıştı. Site Nisan ayını 3 milyon 450 bin ziyaretçiyle, Mart ayını ise  3 milyon 90 bin ziyaretçiyle kapatmıştı.

2007 yılında gazeteci-yazar Tebernüş Kireçci tarafından kurulan Emlakkulisi.com kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektörünün nabzını tutuyor.  Araştırma ve son dakika haberleriyle okuyucularını bilgilendiren Emlakkulisi.com yeni rekorlar kırmaya devam edecek.

Emlakkulisi.com Nisan'da 3.4 milyonu geçti!

 


Geri Dön