26 / 04 / 2024

Yeni yıl dileklerinizi DYO ile renklendirin!

Yeni yıl dileklerinizi DYO ile renklendirin!

Neşesi ve hüznüyle bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Yepyeni bir yılı güzel dilekler ve yeni heyecanlarla beklerken, Dyo’nun Renkli Dilekler Kampanyası ile 2014’e veda etmeye ne dersiniz?



Sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve  para… 2015 yılına ait her birimizin farklı dilek ve istekleri var. Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Renkli Dilekler” kampanyasına katılanlar arasından 50 şanslı kişi, 2015’ten dilediğini paylaşarak Milli Piyango Bileti kazanma şansı yakalayacak. Bunun için tek yapmanız gereken www.renklidilekler.com web sitesindeki birbirinden renkli kartlardan birini seçmek.


Her biri ayrı bir dileği (aşk, huzur, eğlence, para, sağlık, kahkaha, şans vb.) simgeleyen renklerden dilediğini seçen kullanıcılar, dileklerini Facebook veya Twitter hesaplarından #RenkliDileklerDyo hashtag’iyle paylaştıklarında karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler.


25 Aralık 2014 tarihine kadar www.renklidilekler.com sitesinde devam edecek kampanya sonunda çekilişle belirlenecek Milli Piyango Bileti kazanan 50 şanslı kişinin adı yine bu adreste duyurulacak.



Geri Dön