19 / 03 / 2024

Yeni Yıla 35. Sokak'ta girin! 10 bin TL peşinatla!

Yeni Yıla 35. Sokak'ta girin! 10 bin TL peşinatla!

Firma: Akşan Yapı

Proje: 35. Sokak

Eskileri geride bırakmaya evinizden başlayın; İzmir’de yer alan 35. Sokak’ta ev sahibi olmak için yılın son fırsat kampanyasını kaçırmayın. Kampanyanın bitiş tarihi 23 Aralık 2013...



Türkiye’nin çelik yapı uzmanı Akşan Yapı’nın, İzmir’de hayata geçirdiği  35. Sokak  projesinde ev sahibi olmak için sadece 15 gün sürecek, kaçırılmayacak bir kampanya başlıyor. Ayda sadece 1958 TL taksitle ve 180 ay vade seçeneği ile 3+1 dublekse hemen taşınarak yeni yılı sevdiklerinizle birlikte yeni evinizde kutlayabilirsiniz.


Birinci etabında özlenilen geleneksel komşuluk ilişkileriyle yaşamın başladığı 35.Sokak’ta, 178 m² 3+1 dubleks balkonlu sıra evler 378 bin TL’den, aynı büyüklükteki dubleks ve 36 m2 bahçeli sıra evler ise 432 bin TL’den başlıyor.  Her iki konut seçeneği için şimdi 10 bin TL peşinat ödeyerek hemen evinize taşınabilirsiniz.İzmir’in gelişen aksında yer alan, hem çevre dostu hem de Türkiye’nin en büyük çelik konut projesi olma özelliği ile birçok ödül kazanan 35. Sokak, geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini rahatça sürdürülebilecek bir konseptle inşa edildi.  


Tüm Türkiye’den yoğun talep görüyor

Sadece  İzmir  değil, tüm Türkiye’nin yoğun talep gösterdiği 35.Sokak ikinci etapta konut büyüklükleri 81 m² ile 272 m² arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 555 konuttan oluşan 35.Sokak, muhteşem doğası, sosyal donatıları, bahçeli konutları, yalıtım – iklimlendirme özellikleri sayesinde yaz / kış ayrımı olmaksızın her mevsim kullanım için ideal bir çözüm sunuyor.


Ödül Avcısı 35. Sokak Değerine Değer Kattı 


2 yıl gibi kısa bir sürede yatırımcısına %37 oranında değer kazandıran 35. Sokak, ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ yarışmasında 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü. Türkiye’nin en büyük çelik konut projesi 35. Sokak, toplam 12 kategoride yapılan yarışmada; Türkiye’nin en başarılı ‘Markalı Konut’ projesi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. ‘Yeşil Bina’ kategorisinde ise ikinci olan 35. Sokak, büyük ödül olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ alanında ise üçüncü oldu.


Sosyal donatıları ile dört dörtlük bir Ege Kasabası, 35. Sokak…


Her ayrıntının özenle tasarlandığı 35. Sokak’ta çocuklar için geniş oyun alanlarından şık restoran ve kafelere, organik sebze-meyve bahçelerinden spor alanlarına kadar sosyal bir yaşam için aranılan her şeyi bir arada sunuyor.


Türkiye’nin ilk ve tek BREEAM sertifikalı konut projesi

35. Sokak aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek BREEAM Sertifikalı projesi olma özelliğini de taşıyor. Projede, Türkiye’de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca evlerde kullanılacak yüksek verimli ısıtma ve soğutma sistemi (hava kaynaklı ısı pompası) sayesinde de her yıl 376 bin kWh elektrik tasarrufu sağlanarak 272 ağaç kurtarılması planlanıyor.


Projede yer alan dairelerin fiyatları 378 bin liradan başlıyor.


Tam “95 dönüm” yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamın her anında doğayı doya doya yaşamaya olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak’ın sosyal fasiliteleri şöyle sıralanıyor:


§ 1350 m² spor merkezi

§ Basketbol sahası,

§ Tenis kortu,

§ Fitness salonu,

§ Spa salonu,

§ Sauna,

§ Yürüyüş ve bisiklet parkurları,

§ İki adet açık yarı olimpik havuz,

§ Bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz

§ Kreş

§ Kütüphane

§ Sokak kahveleri

§ Organik sebze ve meyve bahçeleri – manavı

§ 35.Sokak sakinlerine özel bahçeler

§ 1600 m² alışveriş merkezi

§ 24 saat güvenlik


Tel:  444 55 35

Web:www.otuzbesincisokak.com



projeye sor



Geri Dön