26 / 04 / 2024

Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köksal tarafından kuruldu.



Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köksal tarafından kuruldu.

Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu aşağıda yazıldığı gibidir. EMLAK Her türlü emlak , her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, emlak danışmanlığını yapmak ; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufahakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. OTOMOTİV a. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet,traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. b.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. GİYİM Her türlü konfeksiyon ürünü, kadın,erkek,çocuk kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. HEDİYELİK EŞYA a. Her türlü el ve makine ile yapılmış metal, ahşap, plastik, kauçuk, kıymetsiz tüm taşlardan; kolye, küpe, bileklik, yüzük, halhal, kemer v.s. takıların alımını, satımını,ithalatın, ihracatını ve üretimini yapmak. b. Şirket tüm boncuk, süsleme, nazarlık, bujiteri ürünlerinin her türlü fason işçiliğini, imalatını, toptan alım satımını yapmak. c. Her türlü sanatsal ürünleri ve aksesuarların tasarımı, imalatı, ihracatı ve ithalatını d. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez vederiden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak.


Geri Dön