19 / 04 / 2024

Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak?

Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak?

Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 453 milyon metrekare alanda kurulan Yeni Şehir İstanbul'da apartmanlar, teras evler ve villalar bulunuyor.



Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda kuruluyor. 7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesinde 167 milyon metrekare imar parseli yer alacak. 8 şeritli yolların da bulunacağı projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 108 milyon metrekare yol bulunacak. 


78 milyon metrekare havalimanı alanı bulunacak olan Yeni Şehir projesinde 10 köprü yer alacak. Projenin toplam yatırım bedeli 50 milyon dolar olarak belirlendi. 


Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak?

Yenişehir'de toplam kaç konut yer alacak sorusunun yanıtı; Yenişehir projesinde yaklaşık 800 bin konut yer alacak olarak belirlendi. Projede 460 gökdelen yer alacak. 


Gökdelenlerin yanı sıra apartmanların, villaların ve teras evlerin bulunacağı projede turistik alanlar, 26 milyon ağaç ile Osmanlı çarşısı, aş evi, apart otel, marinalar, serbest bölge, 210 bin araçlık otopark ve kültür merkezi bulunacak. 


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız



Yenişehir de toplam kaç konut yer alacak?


Geri Dön