24 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat

Proje: Yenitepe İzmir

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri sunulan  Yenitepe İzmir  projesi toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden oluşuyor. Proje  İzmir  Uzundere mevkiide yer alıyor. 

Yenitepe İzmir ortak kullanım alanlarında; farklı ölçülerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi olanaklarına da yer veriliyor. Proje 20 blok olarak yükseliyor. 
 

Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir projesinde dairelerim 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 

Yenitepe İzmir Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.
 

Yenitepe İzmir Konutları konum olarak; havaalanına 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 3 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 
 
Yenitepe İzmir adres: Talatpaşa Bulvarı , Kültür Mahallesi 4/4 A Alsancak /İZMİR
 
Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!
Tel: (0232) 404 81 81
Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön