19 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy 24 ay sonra teslim edilecek!

 Yenitepe Kadıköy 24 ay sonra teslim edilecek!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'de hayata geçireceği “Yenitepe Kadıköy” projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. İçinde konut, ofis ve ticari alanları barındıran 'Yenitepe Kadıköy’ projesinin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.



Nuhoğlu İnşaat,  Fikirtepe'de hayata geçireceği “Yenitepe Kadıköy” projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. İçinde konut, ofis ve ticari alanları barındıran 'Yenitepe Kadıköy’ü 24 ayda teslim etmeyi planlayan şirket, ikinci ada için de çalışmalara başladı. İkinci adada mimari projenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığını, önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ruhsat sürecinin de tamamlanacağını söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Yıkım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlamayı planlıyoruz. Kat sahiplerine 1 yıllık kira ödemeleri yapılmaya başlandı" dedi. 


MİMAR TABANLIOĞLU 


Nuhoğlu'nun verdiği bilgilere göre Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projede 3 kat baza ve 21 katlı 4 blok bulunuyor. 1100 konutuk projede her ev için 70 farklı fiyat seçeneği oluştuğunu vurgulayan Nuhoğlu, "Yenitepe Kadıköy’de fiyat peşinat ve vade süresine göre değişiyor. Dolayısıyla müşteriler, farklı fiyat seçenekleri oluşturan tablodan evin fiyatını kendi belirliyor. Peşin alımlarda da yüzde 20 peşin indirimi sunuluyor" dedi. Nuhoğlu projede metrekare fiyatlarının 6-6 bin 500 TL bandında olduğunu sözlerine ekledi. 


Ankara'da karma proje


Diğer yandan yeni proje hazırlıklarına devam ettiklerini açıklayan Nuhoğlu, "Ankara’da ofis, konut, alışveriş alanları, otel ve eğlence merkezinden oluşan yeni bir karma projeye başlamayı planlıyoruz. Devam eden projelerimiz arasında ise modern AVM konseptiyle kurgulanan Gürpınar balık hali, Adana-Erzurum’da yol inşaatı, Irak’taki hastane, Medeniyet ve Hitit Üniversitesi inşaatı yer alıyor" dedi.


Akşam





 

Yenitepe Kadıköy telefon numarası

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com



projeye sor



Geri Dön