28 / 03 / 2024

Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi!

Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: Innovia Projeleri

Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev alınmasına yardımcı olan aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarak karşımıza çıkıyor...




Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir.  Yeşil GYO  İnnovia Premium Emlak Sistemi aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olarakta ifade ediliyor.


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi ile sağlanan avantajlar şu şekilde belirtiliyor.


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor… Nasıl mı?


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’de yaygınlaşmayı hedefleyen bir otel zinciridir. 15 günlük dönemler halinde gayrimenkul sahibi olabileceğiniz Innovia Suites’de satın aldığınız dönem, Yeşil GYO tarafından sizden anında kiralanarak sizi düzenli ve sorunsuz bir gelirin sahibi yapıyor. Farklı kiracı sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalmadan, kiracı riski taşımadan ve gayrimenkulünüzle ilgili beklenmedik bir masrafla karşılaşmayacağınız bu sistemde, Yeşil GYO her ay kiranızı güvenle hesabınıza yatırıyor. Bu sistemde kiracınız olan Yeşil GYO halka açık, güçlü finansal yapısı ile yıllık yüzde 10 kira gelirini ve her yıl kirada yüzde 2,5 oranında artışı da garanti ediyor.


Tüm bu gelir taahhütlerinin sözleşmenizde yer aldığı InnoviaSuites Projesi’nde ödemelerinizin tamamlanmasıyla beraber tapunuz size teslim ediliyor. Şu anda satışı devam eden Innovia Suites Projeleri’nden 24 bin TL ödeyerek Beylikdüzü’nde veya 35 bin TL ödeyerek Tuzla – İçmeler’de bir dönemin sahibi olduğunuzda, Yeşil GYO yıllık yüzde 10 kira gelirini (2.400 TL veya 3.500 - her dönem için) ve her yıl kirada yüzde 2,5 oranında artışı garanti ediyor. Bu gelirinizi normal bir daire veya banka getirisiyle karşılaştırdığınızda aradaki farkı daha iyi görebiliyorsunuz. Yüzyılın yatırım fırsatı olan Innovia Suites, garantili yüksek kazanç elde etme fırsatı sunuyor.


2) Yatırım ister büyük ister küçük olsun 3 yılda 2’ye katlama fırsatı oluyor… Nasıl mı?


Innovia Suites dönemlerine minimum yüzde 40 peşinat ödeyerek sahip olabilir, kalan ödemelerinizi 18 eşit taksite bölebilirsiniz. Innovia Suites’den satın alacağınız gayrimenkulünüz yıllık yüzde 10 kira garantisi ve yüzde 2,5 artış ile yatırımınızı kazanca dönüştürmeye devam ederken her yıl artan kira gelirinize paralel  değerlenen tapunuz, 3 yıl gibi kısa bir sürede yaptığınız yatırım ister küçük ister büyük olsun 2’ye katlanıyor.


Premium Emlak Sistemi’nin bir üyesi olarak Yeşil Holding İnşaat Grubu’ndan sizin veya tanıdıklarınızın herhangi bir başka gayrimenkul satın alması durumunda ödemelerinizden 5.000 TL düşülüyor. PES hem sizin hem dostlarınızın en kazançlı şekilde yatırım yapmasını sağlar. Detaylı hesaplama için www.pes-sistem.com adresindeki Innovia Suites Hesaplama Tablosu’nu inceleyebilirsiniz.


PES’in sunduğu 5.000 TL indirim avantajından sadece Innovia Suites’den değil yine Yeşil GYO’nun portföyünde bulunan Innovia 4’den daire sahibi olunduğunda da faydalanabiliniyor. Böylece sahip olduğunuz Innovia 4. Etap dairenizin peşinatının ardından diğer ödemelerinizi PES’e yeni yatırımcılar kazandırarak gerçekleştirebilirsiniz.


3) Sahip olunan 1+1 daire yatırımı ile kısa süre sonra 3+1 daire sahibi olma şansına sahip olunuyor… Nasıl mı?


Premium Emlak Sistemi sayesinde Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun tüm projelerinden faydalanma imkanı bulunuyor. Innovia Suites zincirindeki herhangi bir lokasyondan sahip olunan 1+1 daire fiyatına eş dönem yatırımı, 3. yılında sahip olduğu tapu değeri ile Yeşil GYO, Yeşil İnşaat veya Yeşil Holding’in iştiraki bulunan diğer inşaat projelerinde, 3+1 daire sahibi olmak için de kullanabiliyor.


Bu avantajdan faydalanmak için Innovia Suites zincirindeki herhangi bir lokasyondan sadece bir dönem satın almanız da yeterli oluyor.


Yeşil GYO İnnovia Premium Emlak Sistemi iletişim bilgileri!


Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


projeye sor



Geri Dön