28 / 03 / 2024

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak oldu!

Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Altıparmak'ın göreve getirilmesi. 




Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi istifa, atama ve temsil hakkında açıklama yaptı. 


Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Kamil Engin Yeşil'in istifası kabul edildi. Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerileri ile Menderes Kültürel'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verildi. 


Ayrıca Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Selçuk Canpolat'ın istifası kabul edildi. Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerileri ile Resul Kurt'un ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verildi. 


Toplantıda alınan bir diğer karar ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Altıparmak'ın göreve getirilmesi. 


Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
14.11.2017 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda;
1.) Yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Kamil Engin Yeşil'in istifasının kabulüne, Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Menderes Kültürel'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine,
    
2.) Yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Selçuk Canpolat'ın istifasının kabulüne, Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Resul Kurt'un ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine,

 

3.) Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Altıparmak'ın görev yapmasına,

 

4.) Şirketi temsil ve ilzama Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar ALTIPARMAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes KÜLTÜREL Şirketin Ticaret Ünvanı veya kaşesi altına atacakları MÜŞTEREK İmzaları ile Şirketi her konuda en geniş şekilde temsil ve ilzama yetkili kılınmalarına keyfiyetin tescil ve ilanına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

 

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

 


Geri Dön