29 / 03 / 2024

Yeşil Vadi Projesi'nde 1. Etap tamamlandı!

Yeşil Vadi Projesi'nde 1. Etap tamamlandı!

Kızılırmak’ı Yeşilırmak yapan projede 1. Etap tamamlandı. Kızılırmak kenarında bulunması ve Ankara ile Kırıkkale arasındaki konumu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken Yeşil Vadi Projesi’nde 400 daire hak sahiplerine teslim edildi.



Ankara ile Kırıkkale’yi birbirine yakınlaştıran “Yeşil Vadi Projesi”nde 1. Etap konutları sahiplerine teslim edildi. Kızılırmak Nehri kenarında kurulan ve Kırıkkale’nin en prestijli yaşam alanlarından birisi haline gelen Yeşil Vadi Projesi kapsamında yapılan, 400 dairenin anahtarları hak sahiplerine verildi. 1. Etap konutların tamamlanmasıyla birlikte aynı proje kapsamındaki diğer blokların yapımı da hız kazandı.

Fi-Yapı tarafından yapılan ve 3 oda ve 1 salon dairelerden oluşan Yeşil Vadi Evleri’nde anahtar teslim sevinci yaşandı. 1. Etap konutlarının anahtarları; hak sahipleri ve Fi-Yapı çalışanlarının katıldığı programla gerçekleşti. Programa çocuklarıyla birlikte katılan aileler sıcak bir yuvaya kavuşmanın sevinciyle dairelerini gezdi. Projeye tam not veren aileler yerinde bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan Fi-Yapı Genel Müdürü Tuncay Kulak, Yeşil Vadi’de yeni bir yaşamın başladığını dile getirerek, “Bize güvenen değerli müşterilerimize dairelerini teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Dairelerimizin yapım süreci tamamlanmış olup artık yaşam için hiçbir engel kalmamıştır. Bugünden itibaren artık hak sahipleri dairelerine yerleşebilirler” dedi. 

Konutların yapım sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan müşterilerine teşekkür eden Tuncay Kulak, 1 oda ve 1 salondan oluşan 2. Etap çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi. Projenin 2. Etap çalışmalarının 672 daireden oluştuğunu aktaran Tuncay Kulak, “1+1’lerde şuan K1 blok boya ve mantolama aşamasına gelinmiş olup, K2 blokun ise 9. katının betonu dökülüyor. K3 ve K4 blokları ise yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanarak teslim aşamasına geçilecek” şeklinde konuştu. 

 



Geri Dön