29 / 03 / 2024

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.



Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu KAP'ta yayınladı.


YEŞİL YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.



Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi' nin 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle hazırlanan altı aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığının sınırlı denetimini yapmakla görevlendirilmiş bulunuyoruz. Söz konusu ara dönem faaliyet raporu Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Yönetimi'nin sorumluluğundadır. Sınırlı denetim yapan kuruluş olarak üzerimize düşen sorumluluk, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ve 19 Ağustos 2016 tarihli sınırlı bağımsız denetim raporuna konu olan ara dönem konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.


Sınırlı denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı ("SBDS") 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Sınırlı denetimimiz, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sınırlı denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin incelemeyi kapsamaktadır. Ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Bağımsız Denetim Standartları'na uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Bu sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.


Görüşümüze göre ilişikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgiler, Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin sınırlı denetimden geçmiş 30 Haziran 2016 tarihli ara dönem konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı notlarında verilen bilgiler ile, tüm önemli yönleriyle, tutarlı olmadığına dair herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.







Dosya için tıklayın


Dosya için tıklayın


Geri Dön