25 / 04 / 2024

Yeşilce Aydos'un lansmanı yapıldı! 36 ay 0 faiz imkanı!

Yeşilce Aydos'un lansmanı yapıldı! 36 ay 0 faiz imkanı!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Yeşilce Aydos

Bugüne kadar inşa ettiği 75 bin konutla sektörün önde gelen kurumları arasında yer alan KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği Yeşilce Aydos projesini satışa çıkardı.



 

Nitelikli projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncü kurumları arasında yer alan KİPTAŞ, İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki projelerine bir yenisini daha ekledi.  KİPTAŞ  Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ Genel Müdürlük'te gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı. Doğa ile iç içe yaşam alanlarına sahip Yeşilce Aydos, yatay mimarisiyle bölgede örnek proje olarak yükseliyor.

 

TEM ve E-5 Otoyolu’na 5 dakika mesafede, şehrin stresi ve gürültüsünden uzak bir yaşam sunan Yeşilce Aydos 10 blok şeklinde yükseliyor.

 

ORMAN MANZARALI DAİRELER


Özel lokasyonu ve orman manzaralı daireleriyle dikkat çeken projede, geniş balkonlu 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Sakin ve huzurlu bir yaşam projesi olarak hayata geçirilen Yeşilce Aydos’ta 2 oda 1 salon daireler lansman dönemine özel 284 bin 280 TL’den, 3 oda 1 salon daireler ise 449 bin TL’den başlıyor.


Projede büyüklükleri 83 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen toplam 331 daire bulunuyor. KİPTAŞ imkanlarıyla 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunulan projede ayrıca yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanı da sağlanıyor.

 

ZENGİN SOSYAL YAŞAM ALANLARINA YER VERİLİYOR


Yeşilce Aydos’ta; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, buhar odası, hamam ve yürüyüş yollarının yer aldığı zengin sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede ayrıca 7/24 güvenlik hizmetinin yanı sıra 350 araçlık kapalı otopark da mevcut. 


DOĞANIN İÇİNDE, ULAŞIMIN MERKEZİNDE


Ulaşım ağlarıyla çevrelenmiş bir noktada konumlanan Yeşilce Aydos, lokasyonunun en ulaşılabilir projesi olarak yükseliyor. E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika mesafede bulunan Yeşilce Aydos; Metro’ya 3, Yüksek Hızlı Tren’e 7, Sabiha Gökçen Havalimanı 5, İDO iskelesine ise 7 dakikalık mesafede yer alıyor. Yakınında bulunan AVM’leriyle modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Yeşilce Aydos ayrıca, eğitim ve sağlık kuruluşlarının bulunduğu bir merkezde yer alıyor.
 

 

13 soruda KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesi!    

 

http://www.kiptas.istanbul/tr/

 

 


projeye sor



Geri Dön