26 / 04 / 2024

KİPTAŞ Yeşilce Aydos

KİPTAŞ Yeşilce Aydos

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de de Lal Bahçe projesine hazırlanıyor. Lal Bahçe projesinde satışlar başlarken, Yeşilce Aydos projesi çok yakında satışa çıkacak..

KİPTAŞ Yeşilce Aydos telefon!

KİPTAŞ Yeşilce Aydos telefon numarası haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen proje 10 blokta 331 daireden meydana geliyor.

KİPTAŞ Pendik Yeşilce Aydos ödeme planı!

KİPTAŞ Pendik Yeşilce Aydos ödeme planı kapsamında 24 ay ya da 36 ay sabit ödeme imkanı sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Yeşilce Aydos'un lansmanı yapıldı! 36 ay 0 faiz imkanı!

Bugüne kadar inşa ettiği 75 bin konutla sektörün önde gelen kurumları arasında yer alan KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği Yeşilce Aydos projesini satışa çıkardı.

Pendik Yeşilce Aydos fiyat bilgisi!

Pendik Yeşilce Aydos fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılıyor...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 

Bizim Mahalle projesinin 2. etabı resmen başlıyor. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak projede toplam 1.387 konut yer alacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

KİPTAŞ Yeşilce Aydos Haberi

KİPTAŞ Yeşilce Aydos

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Veliefendi Locamahal projesini duyuran ve ön talep toplamaya başlayan KİPTAŞ, şimdi de Pendik ve Başakşehir'de yeni projelere başlıyor. 

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos isimli projesi, Başakşehir'de ise Lal Başakşehir isimli projesi için ön talep toplamaya başladı

1-) Yeşilce Aydos: Burada yaşam çok yeşilce

KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesinde ön talep toplanıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje Pendik'te inşa edilecek. "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılan proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle tüm ailelerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Proje çok yakında satışa çıkacak.

Web: http://www.kiptas.istanbul/yesilce.aspx

2-) Lal Bahçe'de lansman satışları başladı

Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen...