29 / 03 / 2024

Yiğit İDK'nın hedefi gayrimenkulde ilk 5 şirket içinde olmak!

 Yiğit İDK'nın hedefi gayrimenkulde ilk 5 şirket içinde olmak!

Yiğit İDK Group'un geleceğe dair hedeflerinden biri Türkiye'nin en iyi 5 gayrimenkul geliştiren şirketinden biri olmak. Kadıköy'deki Fortis markalı projesiyle ön plana çıkan firma geçen yıl Real Estate Stars Ödülü’nde “en çok konut satan” şirketler arasında yer almıştı.



Yiğit İDK Group, Türkiye’de son yıllarda önemli projeler üreten gayrimenkul şirketlerinden biri... Son olarak Kadıköy’de başlattığı Fortis markalı projesiyle öne çıkıyor. Diyarbakır kökenli iki ailenin ortak kurduğu Yiğit İDK Group, bu projeden önce de Güneşli’de yine büyük bir projeyi tamamlamıştı.


Geçen yıl Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Real Estate Stars Ödülü’nde “en çok konut satan” şirketler arasına giren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, “Sektörde AO yıla ulaşan tecrübe ve müşterilerimize sunduğumuz güven ile marka olma yolunda ilerliyoruz” diye konuşuyor. Markalaşmanın işaretlerini de projelerindeki satış hızı, müşteri memnuniyeti ve ödüllerle aldıklarına dikkat çekiyor.

 

Real Estate Brands Dergisi’nin sorularını yanıtlayan Yiğit, markalaşma konusundaki yaklaşımlarını şöyle ortaya koydu:

 

Marka konut almak, müşteriler için ne ifade ediyor?


"Marka konut satın almak" minimum risk içeren, kârlı bir yatırım aracıdır. Marka konutun benzer şekilde müşteri algısında maddi anlamda değerini yitirmeyen, aksine zamanla yukarı yönlü bir ivme gösteren projeler olduğu söylenebilir.

 

Fortis İstanbul ve Fortis Sinanlı bu bağlamda hak sahiplerine ve yatırımcılarına "aldığının karşılığını maksimum oranda verme yi taahhüt eden bir projelerdir. Lokasyon olarak da proje dahilindeki tüm olanaklar gibi gelecek vaat eden kârlı bir projedir.

 

Markanın gelecek hedefleri? 5 yıl sonra nerede olmayı hedefliyor?

 

Yiğit İDK Group Kadıköy, Ataşehir, Kağıthane, Levent ve Etiler gibi İstanbul'un en önemli lokasyonlarında oluşabilecek yatırım olanaklarını değerlendirmeye devam ediyor. Yurtdışıyla ilgili yatırım planları da şirket içinde gündemini her zaman koruyor. Şirketin öncelikli hedeflerinden biri Türkiye'nin en iyi 5 gayrimenkul geliştiren şirketlerinden biri olmaktır.


İstanbul dışına markayı taşıma planı var mı?


İstanbul'a 2014'te giriş yapan Yiğit İDK Group kurulduğu 1978'ten bugüne Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde inşaat, gayrimenkul, eğitim, sağlık ve gıda gibi alanlarda çok sayıda yatırımda bulundu ve yatırımlarına devam etmeyi sürdürüyor.


Son 2 yılda alınan önemli ödüller aldınız. Bunları paylaşır mısınız?


European Property Awards'da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016- 2017, “Karma Kullanım Projesi Geliştirme" kategorisinde En iyi Ödül’ü aldık. Bu ödülü, Yiğit İDK Group ve Sinanlı Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Fortis Sinanlı Kadıköy Projesi kazandık.

 

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından geçen yıl başlatılan Real Estate Stars 2016'da ise En Çok Konut Satan Şirketler (Yiğit İDK Group) kategorisinde ödüle layık görüldük.

 

YİĞİT İDK GROUP’UN KÜNYESİ

 

MARKA İSMİNİN HİKAYESİ Grubun temelleri Cuma Yiğit ve Haşan İdikurt tarafından 1978 yılında atıldı. Şirket ismi iki aile soyadının birlikteliğini temsil edecek şekilde belirlendi. Grubun İstanbul’daki ilk projesi Fortis İstanbul ismi ise Fortis’in "yiğit” sözcüğünün Latince karşılığı olması nedeniyle tercih edildi.


MARKA SLOGANI Konfor herkesin, lüks Fortis İstanbulluların tercihidir!
İç dünyanız huzurlu, dış dünya size çok yakın!

 

DİJİTAL ADRESLER http://www.fortisistanbul.com, http://www. fortissinanli.com, http://www.yigitidk.com.tr/

 

MÜŞTERİYE VAATLERİ Yiğit İDK Group, Fortis İstanbul'da olduğu gibi hayata geçirdiği tüm projelerinde üstün kalite, maksimum verim ilkesini benimsiyor. Fortis İstanbul markası da herkesin yaşamak isteyeceği, insana ve doğaya saygılı sürdürülebilir projeler gerçekleştirir. Tüm Fortis markalı projelerde ince mimari detaylar, kaliteli malzemeler, enerji sarfiyatını minimuma indirecek şekilde planlan peyzaj alanları yer alır. Ve kar vadediyor. 

 

KAÇ YILDIR FAALİYETTE Yiğit İDK Group, 1978’den bugüne yüksek kalite standartlarında insana ve çevreye duyarlı çok sayıda projeye imza atmaya devam ediyor.

 

TESLİM ETTİĞİ KONUT SAYISI 3705 TESLİM ETTİĞİ OFİS ALANI(metrekare) 532.000 m2 SATIŞ FİYATI VE SON FİYAT Fortis İstanbul satışa 4.100 TL’den çıktı. Şimdi 6500 TL’den satışa devam ediliyor.    


Geri Dön