26 / 04 / 2024

Yıkama kurutma bir arada! Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç lira? İşte 16 Ocak fiyat listesi... 

Yıkama kurutma bir arada! Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç lira? İşte 16 Ocak fiyat listesi... 

Yıkama ve kurutma işlevini bir araya getiren kurutmalı çamaşır makineleri alandan ve zamandan kazandırıyor. Tek makineyle iki işi birden yaparken paranız da cebinizde kalıyor. Peki Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? İşte 16 Ocak fiyat listesi.



Yıkama ve kurutma işlevini bir araya getiren kurutmalı çamaşır makineleri alandan ve zamandan kazandırarak kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.Günümüzde yaşamı kolaylaştırmak için geliştirilen cihazların kullanımı yaygınlaşırken konutlar da küçülüyor. Bu evlerde iki makine için yer bulmak zor. Yıkama ve kurutma işlevini bir araya getiren kurutmalı çamaşır makineleri alandan ve zamandan kazandırarak kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.  Artan beyaz eşya fiyatlarını düşündüğümüzde tek makineyle iki işi birden yapamak cazip hale geliyor ve paranız da cebinizde kalıyor. Beko Kurutmalı Çamaşır Makinelerinde fiyat aralığı model, program sayısı, tasarım, enerji tüketimi, teknik özellikler, hacim, devir gibi kıstaslara göre değişiklik gösteriyor.

 Yıkama kurutma bir arada! Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç lira? İşte 16 Ocak fiyat listesi... 

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinelerinin özellikleri ve fiyatları şöyle:

1. Homewhiz: Kurutmalı çamaşır makinenizi bluetooth aracılığıyla cep telefonunuz üzerinden kontrol edebilir, Homewhiz uygulaması üzerinden çalıştırıp, güncel durumları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
2. Bebek+ Programı: Yüksek sıcaklıkta, yoğun yıkama yaparak en üst düzeyde temizlik sağlar. İngiltere “The British Allergy Foundation” (Allergy UK) kuruluşu tarafından test edilmiş ve çamaşırları alerjen etkilerden arındırdığı onaylanmıştır.
3.Yıka&Giy Programı: Bu program acil ihtiyacınız olan kıyafetleri 2 saat içerisinde yeniden giyilebilir hale getirir.
4 Hızlı Yıkama: Acelenizi varsa hiç dert değil. Hızlı yıkama fonksiyonu, seçili programların sürelerini %50’ye kadar azaltıyor.

 


Geri Dön