25 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi 4 ayda 40 açılış gerçekleştirecek!

Yıldırım Belediyesi 4 ayda 40 açılış gerçekleştirecek!

Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin; "4 ayda 40 açılış yapacağız" dedi



Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaptıkları hizmetleri ehil vicdanların ve perdesiz gözlerin gördüğünü, maksatlarının Yıldırım'm çıtasını en üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi. 


ÇITAYI YÜKSELTTİK 

İnşaların söyledikleri ile değil yaptıkları ile değerlendirildiğini vurgulayan Keskin, "4 ayda 40 açılış yapacağız. Bunları bir bir açıyoruz. Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapılan akılcı projelerimizden biri olan şantiye binamız, özellikle işçi kardeşlerimizin rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak. 

Yerel-genel el ele vererek, 2 dönemdir çok güzel hizmetler yaptık. Mega köy diye adlandırılan Yıldırım'm çıtasını en üstlere çektik. Diğer ilçelerde ne varsa burada da oldu" dedi. 


YILDIRIM İÇİN GÖREVDEYİZ

 Kentsel dönüşümden sosyal projelere kadar sayısız hizmet üretmelerine rağmen eleştirildiklerinden yakınan Keskin, "Tenkitten korkanların anıtı dikilmez. Eleştirilmek kötü değildir. Yeter ki iyi niyet olsun. İlk göreve geldiğimiz yıllarda Yıldırım Kaymakamlığı başka bir ilçedeydi. Şimdi kültür merkezleri, kentsel dönüşümleri, 2 üniversitesi, okulları, spor alanları, sineması, hastanelerin merkezi olan bir Yıldırım'da yaşıyoruz. 

Biz Yıldırım için bu görevlerdeyiz" diye konuştu. Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binasının açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaptıkları hizmetlerle ilçeyi mega köy görüntüsünden kurtarıp, modern bir kent haline getirdiklerini söyledi. 


Bursa Hakimiyet Gazetesi


Geri Dön