19 / 04 / 2024

Yıldırım Demirören ve Sinan Vardar Bodrum'da villa yapacak!

Yıldırım Demirören ve Sinan Vardar Bodrum'da villa yapacak!

Beşiktaş"ın Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, Bodrum"a özel bir proje ile gidiyor. Vural Öger"in Hebil Koyu"nda denize sıfır arazisini alan siyah beyazlı ikili, burada 22 özel villa yapacak



Beşiktaş"ın Başkanı Demirören ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, Bodrum"a özel bir proje ile gidiyor. Vural Öger"in Hebil Koyu"nda denize sıfır arazisini alan siyah beyazlı ikili, 22 özel villa yapıyor

 Beşiktaş"ın Başkanı Yıldırım Demirören ile kulübün Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, yeşil sahadaki ortaklıklarını Bodruma taşıdı. Geçtiğimiz aylarda 40 yıllık şirketi Öger Tur"u İngiliz Thomas Cook"a satan Vural Öger, Türkbükü"ne yakın Hebil Koyu"nda başlattığı özel villa projesini Demirören ve Vardar"a devretti. Siyah beyaz ikili Hebil Koyu"ndaki araziye yaklaşık 25 adet villa inşa edecek.

 Bodrum"u çok sevdiği bilenen Vural Öger, Öger Tur"u dünyanın en büyük tur operatörleri arasında bulunan İngiliz merkezli Thomas Cook"a sattıktan sonra Türkiye"ye geri dönerek ege kıyılarında butik oteller yapacağını söylemişti. Bodrum"da Marina Vista adında bir butik oteli de bulunan Öger, geçmişte villa projesi yapmak için de bölgeden bir arazi almıştı. Bu amaçla ATE İnşaat şirketini de kuran Vural Öger, kardeşi Mehmet Öger ile birlikte Bodrum Hebil Koyu"na sıfır bir mevkide bulunan arazisinde villa yapmaya başladı. Öger geçtiğimiz haftalarda burasını Demirören ile Vardar"a satma kararı aldı.

 Yeni yerler bakıyoruz

 Hebil Koyu"ndaki projeyi devir aldıklarını doğrulayan aynı zamanda Jolly Tur"un da sahibi olan Sinan Vardar, gayrimenkul alanındaki yatırımlarının bundan da devam edeceğini dile getiriyor. Özel projelere uygun yeni yerler aradıklarını anlatan Vardar: œVural Öger"den aldığımız bu proje çok özel bir nokta olacak. Öger inşaatı zaten belirli bir noktaya getirmiş. Gerçek anlamda bir prestij projesi yapmak istiyoruz diyor. Hebil Koyu"nda Akkök Holding Yönetim Kurulu üyesi Raif Dinçkök ile Erdal acar gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin villaları da bulunuyor. Hebil Koyu eğlence yerine yakın olmasına rağmen sakinliği nedeniyle Bodrum"un gözde bölgeleri arasında bulunuyor.

 Denize sıfır arazide özel villa

 Vural Öger tarafından Hebil Koyu"nda satın alınan denize sıfır arazide villaların inşaatı başlamıştı. Öger"den inşaat halindeki projeyi devir alan Yıldırım Demirören ve Sinan Vardar, bazı özel eklemeler yaparak projeyi daha güzel bir hale getirmeyi planlıyor. Projeye Beşiktaş camiasının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 Bu yıl turizmden iyi para kazandık

 Jolly Tur"un sahibi Sinan vardar, bu yıl turizmde çok iyi bir sezon yaşadıklarını ifade ederken espri ile karışık, œDoğrusu iyi para kazandık diyor. Gayrimenkul sektörüne Bodrum"daki proje ile adım atan   Vardar, bu alandaki yatırımlarının sadece bu projeler ile sınırlı kalmayacağını, doğru noktalar bulduğunda özel projeler üreteceklerini dile getiriyor.
Habertürk/Ünsal Ereke

 

 

 

 


Geri Dön