20 / 04 / 2024

Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye tarafından tespit edilen Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı



Yıldırım Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı. 


Kaçak yapılaşmaya belediye olarak asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sanayileşme ve göç nedeniyle çarpık olarak büyüyen ilçemizde, kaçak yapılaşmaya asla müsamaha gösteremeyiz. Bu nedenle de tespit edilen kaçak yapılan ev ve iş yerlerine gereken müdahalede bulunduk” dedi. 


‘VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLSUN’

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini de belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bir yandan Yıldırım’ın geleceğini planlarlarken diğer yandan da günün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kaçak yapılaşmayla mücadele önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Kaçak yapılaşma ile mücadelemize bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızın kaçak yapı konusunda duyarlı olmasını ve kaçak yapıdan uzak durmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.



Konut Ve Yapı Gazetesi 


Geri Dön