29 / 03 / 2024

Yılın en itibarlısında son fırsat! Suzuki motosikletler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Yılın en itibarlısında son fırsat! Suzuki motosikletler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Otomobilin adım adım hayal olduğu aktüel pazarda giriş seviyesi scooter modelleri de düşündürücü rakamlara satışa sunuluyor. Türk Lirası’daki değer kaybı motosikletleri de vurdu; giriş seviyesi scooter modelleri rekora koşuyor.



Japon müstahsil Suzuki, Marketing Türkiye’nin düzenlemiş olduğu The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde bu yıl de “Yılın En İtibarlı Motosiklet Markası” seçilerek, üç sene üst üste bu ödülün sahibi oldu.

Suzuki motosiklet ürün yelpazesinin en performanslı serisi olan GSX ailesine bir yenisini daha ekledi. Ailenin yenilenerek Türkiye pazarına giren kuvvetli üyesi GSX-S1000’in ardından yepyeni bir yapıya haiz olan sport ve touring versiyonu artık Türkiye’de.

Uzun sürüşlerde ve özellikle de yoğun trafikte kalındığında yorgunluğu azaltmaya destek olacak halde tasarlanan Suzuki Debriyaj Destek Sistemi (SCAS) yardımıyla yumuşak yavaşlama ve vites küçültmek de çok daha kontrollü ve huzurlu hale geliyor.

Suzuki'nin yeni modelinde Güç Modu Seçici (SDMS), Çekiş Kontrol Sistemi (STCS), Yeni ride-by-wire elektronik gaz kontrol sistemi, Hız sabitleyici (Cruise control), Kolay Marş Sistemi, Düşük Devir Yardımı işlevi gibi teknolojiler yer alıyor.


Geri Dön