26 / 04 / 2024

Yimta İnşaat Essenora için ön talep topluyor!

Yimta İnşaat Essenora için ön talep topluyor!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen ve Yimta İnşaat tarafından inşa edilen 5 bloktan oluşan Yimta İnşaat Essenora projesinde ön talep toplanıyor. Projede teslimler 2 yıl sonra gerçekleştirilecek...



Yimta İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yeni bir konut projesi inşa ediyor. 5 bloktan oluşan  Yimta İnşaat  Essenora'da toplamda 750 konut bulunuyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde konutların bulunduğu Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen  Essenora  projesinde inşaat çalışmalarına 1 ay önce başlandı. 


Yimta İnşaat Essenora için ön talep topluyor!


Essenora Evleri teslimleri!


İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yimta İnşaat Essenora projesinde konut teslimleri 2 yıl sonra gerçekleştirilecek.


Henüz detayları tam belirlenmeyen Yimta İnşaat Essenora projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Gaziosmanpaşa Fevzi çakmak Mahallesi'nde yıkımların başlamasından hemen sonra başlanılan Yimta İnşaat Essenora Evleri konut projesi olarak hayata geçiriliyor.


Yimta İnşaat Essenora için ön talep topluyor!


Rusatının alındığı Essenora Evleri, konumu itibari ile yüksekte yer alıyor. Ve projedeki blokların daire kısımları 18 ile 28 katlar arasında değişerek tasarlanıyor. Essenora Evleri projesindeki villa konseptli konutlar ise teras bahçeli olarak tasarlanıyor. Projedeki villalar her biri birbirinden bağımsız fakat binalar 5 katlı olarak görünüyor. 


Bir çok sosyal olanağın bulunduğu Essenora Evleri'nde; havuz, otopark, fitnes, sauna, yeşil alan, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, spor merkezi ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. Otogar'a ve Atatürk Havaalanı'na çok yakın mesafede inşa edilen proje ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede inşa ediliyor. Essenora, yeni açılan Türkiye'nin ilk Tematik eğlence Parkı Vialand'a yürüme mesafesinde ve TEM'e çok yakın mesafede yer alıyor.


Yimta İnşaat Essenora için ön talep topluyor!


Yimta İnşaat Essenora iletişim;


Yimta İnşaat Essenora Telefon: 444 8 344

Yimta İnşaat Essenora Web: www.essenora.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön