25 / 04 / 2024

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.



EA Sports’un son FIFA oyunu olacak olan FIFA 23 için meraklı bekleyiş devam ediyor. Fakat bazı oyuncular, sosyal medya hesaplarından oyunun neredeyse bir ay önceden erişime açıldığını iddia etti. FIFA 23’e erkenden giriş yapmayı başaran kişiler, Ultimate Team istatistiklerini ve tanıtılmamış formaları ifşa etti.

FIFA 23 erkenden açıldı: Formalar, oyuncular gün yüzüne çıktı!

27 Eylül tarihinde resmi olarak erişime açılacağı açıklanan FIFA 23, görünüşe göre Ultimate Edition’ı satın alan kullanıcılara yanlışlıkla erkenden dağıtıldı. Oyunu ön siparişle edinen Xbox sahipleri, FIFA 23’e giriş yaparak oyunu açabildi. Hatta bazı kişiler maç yaptıklarını ve Ultimate Team’e eriştiklerini iddia etti.

Ultimate Team’e giriş yapmayı başaran oyuncular, bazı popüler futbolcuların istatistiklerini sosyal medyada paylaştı. Örneğin, Manchester United’ın 37 yaşındaki yıldızı Cristiano Ronaldo’nun çevikliğinin 81 puana düşürüldüğü açığa çıktı. Bir önceki sürüm olan FIFA 22’de 87 seviyesindeydi. Ayrıca top sürme ve pas verme puanlarının da azaltılmış olduğu görüldü.


Geri Dön