29 / 03 / 2024

Yooistanbul Say Yapı güncel ödeme şekli!

Yooistanbul Say Yapı güncel ödeme şekli!

Firma: Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Bu yıl sonuna doğru daire teslimleri yapılacak olan Yooistanbul Evleri 11 blok olarak yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...



2+1, 3+1, 4+1 daire alternatiflerine yer verilen Yooistanbul projesi  Say Yapı  tarafından inşa ediliyor. Proje 11 blokta 116 daireden oluşuyor. 


İstanbul Ortaköy'de yükselen Yooistanbul Evleri'nde teslimlerin bu yıl bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projenin tasarımı dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck'a ait.


Ortaköy Yooistanbul Evleri 22 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Yooistanbul Evleri’nde  konutların dışında Icon Penthouse ve Master Level gibi özel konut tipleri de bulunuyor. 


Yooistanbul Say Yapı güncel ödeme şekli!

Yooistanbul Evleri ödeme bilgisi kapsamında yüzde 20 peşinatla Yapı Kredi’den banka kredili ya da firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 50 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Yooistanbul Evleri güncel fiyatları doğrultusunda projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Say Yapı Yooistanbul Evleri ortak alanlarında, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Tel: 444 17 13

Web: http://www.yooistanbul.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön