19 / 04 / 2024

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...



GEÇEN yıl Yörsan'daki hisselerinin yüzde 13'ünü Dubaili Abraaj Capital'e satan Yörük Ailesi, hisse satışından elde ettiği kaynağı inşaat sektörüne yatırıyor. 50 yıllık peynirci Yörük Ailesi, gayrimenkul seköründe "Yöryapı" markasıyla faaliyet gösterecek. Yörsan'ın peynirde Türkiye'nin ilk 3'ünde olduğunu söyleyen Yorsan ve Yöryapı Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti. 




GÖZÜ DEV PROJELERDE 

Geçen hafta Cihan İnşaat'la Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesine katıldıklarını hatırlatan Yörük, "Bundan sonra da tüm büyük ihalelere gireceğiz. Hedefimiz içinde okulu, hastanesi olan dev projelere inşa etmek" dedi. Bahçeşehir'de bir okul inşa ettikerini hatırlatan Yörük, 'Ayrıca kentsel dönüşümle de ilgileniyoruz" dedi. 



TEOMAN Yörük, peynir işinde 'az kâr, yüksek kalite' prensibiyle çalıştıklarını hatırlatarak, "inşaatta da stratejimiz bu olacak. Bize 'inşaattan böyle para kazanamazsınız' diyorlar ama biz kararlıyız" dedi. Yörük, Yöryapı'nın inşaat sektöründeki tecrübe eksikliğini ise Cihan inşaat ile tamamlayacağını belirterek, "Seyrantepe'de olduğu gibi, yeni ihalelere de birlikte gireceğiz" dedi. 



Akşam


Geri Dön