24 / 04 / 2024

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.



Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Burada inşaatta çalışan işçilerle sohbet eden Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.


Farklı Bir Mimari İle Yapılıyor

Yozgat Lisesi gibi tarihi görünüme sahip olacak 16 derslikli okul inşaatının devam ettiğini belirten Vali Abdulkadir Yazıcı, “ Yeni Celal Atik Orta Okulu ilimize yakışan kimlikli bir bina olacak. Okulumuz aralıksız olarak devam ediyor. Binamızı inşaat sektöründeki gelişen teknoloji sayesinde en kısa sürede yaparak öğrencilerimizin yeni modern binada eğitime devam etmelerini sağlamak istiyoruz. İnşallah bunu da en kısa sürede tamamlayacağız “dedi.


Yozgat Lisesi İle Uyumlu Olacak

Yeni yapılacak okulun Yozgat Lisesi ile birbirini tamamlayacağını belirten Vali Abdulkadir Yazıcı, “Celal Atik Ortaokulu, tamamlandıktan sonra bu alanda sadece Yozgat Lisesi ve Celal Atik Ortaokulu kalacak. Yeni yapılan Celal Atik Ortaokul’da tarihi dokuya uygun olarak yapılacağı için Yozgat Lisesi ile birbirini tamamlayacak” ifadelerine yer verdi.


Sorgun Postası


Geri Dön