29 / 03 / 2024

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.



Yozgat'ın Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'nin kadın muhtar adayı seçimi kazandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şehirde farklı sebeplerden dolayı boş bulunan 9 köy ve 2 mahallede muhtarlık seçimi yapıldı.

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki seçimi Gülseven Sevimli Bulut kazandı. Bulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  "Ara dönemde vekaleten mahalle muhtarlığını yürüttüm. Vatandaşların isteği üzerine seçimde aday oldum ve seçildim. Beni destekleyen ve desteklemeyen bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yozgat ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Bulut sözlerine şu şekilde devam etti: "Doğup büyüdüğüm mahallem, Yozgat'ın en eski mahallelerinden biri, metruk binalar var. Bu nedenle belediye başkanımızın desteğiyle mahallemizi kentsel dönüşüme aldırarak, modern hale getirilmesi için çabalayacağım. Bunun dışında mahalle sakinlerimize her zaman destek olmaya gayret göstereceğim."

Kentsel dönüşüm için yeni talep!


Geri Dön