26 / 04 / 2024

Ytong'un şampiyonları Venedik'te!

Ytong'un şampiyonları Venedik'te!

Türk Ytong'un düzenlediği "Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık" konulu Mimari Fikir Yarışması'nda kazanan 4 projenin ekip üyeleri ödül olarak, İtalya'da 14. Uluslararası Venedik Bienali'ni izledi.



Türk Ytong'un düzenlediği "Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık" konulu Mimari Fikir Yarışması'nda kazanan 4 projenin ekip üyeleri, ödül olarak jüri üyeleri ile birlikte üç gün süreyle İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenen 14. Uluslararası Venedik Bienali'ni izleme ve değerlendirme fırsatı buldular. Ytong Mimari Fikir Yarışması; tümüyle dijital platformda yürütülen yarışma süreci ve ödül olarak "Venedik Bienali Gezisi" ile mimarlık yarışmalarında bir ilke imza atmış oldu.

 

Son blok Agustos'ta satışta Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu Ağustos ayında satışa çıkacak. Mahal Sancaktepe Ada'da 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan başlıyor. 5 kattan ve 25 daireden oluşan bu bloğun da yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Merkezi konumumuz, sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanımız nedeniyle proje, kolay kiralama ve satış imkanına sahip. Bundan dolayı projemiz hem yatırımcı hem de oturumcular tarafından tercih ediliyor" dedi. 


Posta


Geri Dön