20 / 04 / 2024

Yücel Çelikbilek vatandaşları 2B spekülasyonlarına karşı uyardı!

Yücel Çelikbilek vatandaşları 2B spekülasyonlarına karşı uyardı!

2B, kentsel dönüşüm ve devir işlemleri konularında vatandaşları spekülasyonlara karşı uyaran Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, her zaman halkın içinde olduğunu ve her Perşembe ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla randevusuz görüştüğünü söyledi



Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek: “Beykoz ve Beykozlunun menfaati için çırpınıyorum”

 

Beykoz Çubuklu Derneği’nin AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde mahalle sakinlerine yönelik konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Her platformda Beykoz’u, Beykozlu hemşehrilerimizin menfaatini konuşuyorum. Hep birlikte Beykoz’u inşa etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Bakanlarımızla konuşurken Beykoz’un, Beykozluların menfaati için çırpınıyorum” dedi.

 

Çubuklu Derneği Başkanı Erdem Çelik, Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu ve 40 kişilik mahalle sakini AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti ilçe yönetiminin toplantısına katılan Başkan Çelikbilek, ziyarete gelen Çubuklu Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek sorulara tek tek  cevap verdi.

 

Dokuz yıldır Beykoz’a hizmet ettiğini ve her platformda Beykozluların menfaati için çırpındığını belirten Başkan Çelikbilek şunları söyledi: “50 yıldır Beykoz’da, sizlerin arasında yaşıyorum. 9 yıldır da hizmet ediyorum. Bir vatandaşımız çıkıp da, benim hakkımı yedi diyemez. Bana kötülük etti diyemez. Belediye Başkanı olarak yaptığımız hizmette asla parti gözetmeyiz. Kimseye partisini sormayız. Ben sizi, belediyeyi, Beykoz’u düşünüyorum. Yarın Allah korusun bir deprem olursa kim bunun hesabını verecek. Sizlerin daha sağlam binalarda oturmanızı, daha iyi şartlarda yaşamanızı istiyorum. Oturduğunuz yerlerin değeri iki kat artacak. Bunun için proje geliştiriyoruz. Teknik olarak Büyükşehir Belediyesi’nin imkânları daha fazla. Büyükşehir’in imkânlarını ilçeye getirmek istiyoruz. Benim derdim Beykoz Belediyesidir, Beykoz halkıdır.”

 

2B, kentsel dönüşüm ve devir işlemleri konularında vatandaşları spekülasyonlara karşı uyaran Başkan Çelikbilek, her zaman halkın içinde olduğunu ve her Perşembe ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla randevusuz görüştüğünü söyleyerek, “Ben kuytulara saklanan belediye başkanı değilim. Halk günümüze gelen tüm vatandaşlarımızla tek tek görüşüyorum. Kimse ben ‘Başkana ulaşamıyorum, görüşemiyorum’ diyemez. Hep birlikte Beykoz’u inşa etmeye çalışıyoruz. Şunun altını çizerek söylüyorum. İyi niyetliyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Bakanlarımızla konuşurken, Sizleri, Beykoz’u düşünerek, menfaatlerini düşünerek konuşuyorum. Bunun için çırpınıyorum. Ben arkamdan dua almak istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Allah şahidimdir ki, tek bir art niyet taşımıyorum. Bir tek isteğim var: Yaşarken hayırlı, iyi işler yapmak. Beykozuluları 30-40 yıllık sorunlardan kurtararak iyi bir gelecek armağan etmek. Parti, din, dil, ırk farkı gözetmiyoruz. Ben içinizden biriyim. Her zaman sizlerin arasında olan biriyim. Onun için kimsenin mağdur olmasını istemem. Herkes hakkını alacak ve gelecekte daha iyi şartlarda yaşayacak. Bana olan güveninizi asla sarmadım, bundan sonra da Allah’ın izniyle sarsmayacağım” dedi. 


Geri Dön