26 / 04 / 2024

Yücesoy Santrall 2020 Eylül’de teslim!

Yücesoy Santrall 2020 Eylül’de teslim!

Yücesoy Mühendislik’in Bornova’da hayata geçirdiği en yeni projesi Yücesoy Santrall, A plus konsepti ve geniş sosyal imkanıyla yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.



Yücesoy Mühendislik imzasıyla, modern bir mimariye sahip olan ve toplam 140 dairenin yer alacağı Yücesoy Santrall projesinde;  1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, üniversite, hastane ve iş merkezlerinin yoğun olduğu, enerjisi yüksek bir bölgede konumlanan Yücesoy Santrall projesinin 2020 Eylül ayında teslim edileceği açıklandı. 

Gökçöl, projenin A Plus segmentte yer aldığını, ferah ve aydınlık tasarımıyla yatırımcılar kadar oturanlar tarafından da tercih edileceğini söyleyerek, “Proje metroya 200 metre mesafede. Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesine ise çok yakın konumda. Bölgenin konut alanında çok ciddi bir gelişme potansiyeli var. Toplam 100 milyon TL bir yatırım öngörüyoruz. Yücesoy Santrall otel konforunda ve rahatlığında kent merkezinde bir yaşam arzu edenler için büyük bir fırsat” dedi. 

Yücesoy Santrall 2020 Eylül’de teslim!

Projede daire fiyatları, kişiye özel ödeme fırsatları ile 415 bin TL’den başlıyor. Yücesoy Santrall projesinde, açık-kapalı havuz seçenekleri, butik spor salonu, çalışma alanı, kütüphane ve concierge hizmetleri bulunuyor.
 
Web: http://yucesoysantrall.com


Geri Dön