19 / 04 / 2024

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.



Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren, Antalyalılar'ın konut sahibi olabilmek için heyecanla beklediği Vali Konakları 2 projesi hakkında bilgiler verdi. 

Posta Gazetesi'nde yer alan haberde, son dönemde daralan ekonominin konut sektörünü de olumsuz etkilediğini belirten Eren, Vali Konakları'nın kalitesi sayesinde çok fazla etkilenmediğini söyledi. Faiz oranlarının yüksek olmasının vatandaşlara engel olmadığını vurgulayan Eren, "Yüksek faiz oranları nedeniyle çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Senet gibi alternatif ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Çok sayıda ziyaretçi ağırlıyoruz ve konut satışı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.Kooperatif olarak hayata geçirilen Vali Konakları 2 Projesi’nde inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı. Bir taraftan ince sıva işlemlerinin gerçekleştiği çalışmada bir yandan da sosyal tesis alanlarında beton dökme işlemleri sürüyor. Hala yükselen konakların şantiye alanı ise 24 saat canlı yayın ile üyeler tarafından izlenebiliyor. Toplam 420 konutun yer aldığı Vali Konakları 2 Projesi, ikiz villa, çift katlı villa, tek katlı villa, zemin kat ve orta kat daire seçenekleri gibi alternatif konutların ardından, son olarak da malikane tipi konutlar ile kaliteli bir yaşam vadediyor.    

Ortak konut kredisi nedir? Nasıl kullanılır?

Hangi bankaların konut kredisi faiz oranları arttı?

 


Geri Dön