29 / 03 / 2024

Yüksekdağ Gayrimenkul'den İstanbul ve Bodrum'a 5 yeni proje!

Yüksekdağ Gayrimenkul'den İstanbul ve Bodrum'a 5 yeni proje!

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul İstanbul ve Bodrum'da yeni projelere başlamayı hedefliyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ yeni projeler hakkında bilgi verdi.



İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Evim Yüksekdağ projesi ile birlikte Yüksekdağ markalı projeler üreterek yoluna devam etme kararı aldı. Yaklaşık 200 milyon liraya mal olması planlanan Evim Yüksekdağ projesindeki konutların yüzde 14'ü ön talep toplama sürecinde satılırken, projede ölü alanlara yer verilmemesine özen gösterildi. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, kendilerine ait arazi üzerinde inşa ettikleri projenin 363 daire ve 9 adet ticari üniteden oluştuğunu, 'Bir aile projesi' olarak satışa çıkarılan projede 1+1 dairelere yer verilmediğini söylüyor. Bu yılın ikinci yarısından itibaren Yüksekdağ markasıyla geliştirdikleri projelerin tanıtımını yapmaya devam edeceklerini belirten Yüksekdağ, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: 


• Florya'da Naz ipek Konakları adlı projemiz şu anda devam ediyor. 

• Esenyurt başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde arsalarımız bulunuyor. Oralarda projeler geliştirmeyi planlıyoruz. 

• Bu yılın son çeyreğinde Topkapı'da bir dönüşüm çalışmasına imza atacağız, iki fabrikanın yer aldığı yerin toplam büyüklüğü 15 dönüm. Bu projemizin toplam satılabilir alanı 50 bin metrekare olacak. 

• Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 100 dönümlük bir alanı Yeşil GYO ile birlikte dönüştüreceğiz. 

• Alibeyköy Güzeltepe'de 2,5 dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm yapacağız. Bu yılın haziran ayında başlayacak olan bu projemizle 50-60 daire yapmayı planlıyoruz. 

• Bodrum'da bir villa projesi geliştirmek üzere çalışmalarımız sürüyor. 


Ekonomist


Geri Dön