25 / 04 / 2024

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’de yeni projesine başlıyor. 22 adet 470 metrekarelik müstakil villadan oluşacak projenin temeli atıldı.



Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’deki A+ projelerine bir yenisini Yunusoğlu Bahçe’yi ekliyor. Projede her villaya özel bahçe konseptiyle, 22 adet 470 metrekarelik müstakil villa, 8 adet 385 metrekarelik ikiz villa ile toplamda 30 bağımsız bölüm bulunacak. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, proje detaylarını anlatan Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, “İzmir’e kimlik katan projeler üretiyoruz. Temellerini attığımız Bahçe’de konforu ön planda tuttuk. Bu anlayış ile yapımına başladığımız Bahçe’de geniş açık havuz, dilediğiniz an kullanabileceğiniz fitness salonu, kafeterya, sauna, fin hamamı, dostlarınız ile keyifli vakit geçirebileceğiniz mini club ve dinlenme tesisi ile sitenin yanı başında sporun tadını çıkarmanız için basketbol sahası, tenis . kortu, koşu parkuru; minikler için çocuk oyun parkı bulunacak. Son teknolojiyle donatılacak Bahçe’de, her an güvenliğinizin kontrolü için 7 gün 24 saat özel güvenlik, parmak izi ile açılabilen çelik kapılar, yangın ve hırsız alarm sistemleri yer alacak” dedi.

Yunus Yunusoğlu, “Mimari çizgileri ile öne çıkan, kaliteli yapılarla İzmir’e değer katmaya çalışıyoruz. Hedefimiz doğanın her renginden beslenen huzurlu yaşam alanları inşa etmek. Müstakil bir yaşamı düşleyenler için özel olarak tasarlanan villalar, şehrin karmaşasından uzak, huzuru ve konforu hedefliyor. Yunusoğlu Bahçe birçok özel okula yakın, Güzelbahçe sahil şeridine 6 dakika, çevre yoluna 3 dakika, şehir merkezine 20 dakika, Urla’ya 15 dakika, Çeşme’ye ve havaalanına 30 dakika uzaklıkta yer alıyor” dedi.

www.yunusoglubahce.com/‎


Geri Dön