18 / 04 / 2024

Yurt dışı çıkış harcına dev zam yolda! 300 TL olacak!

Yurt dışı çıkış harcına dev zam yolda! 300 TL olacak!

Gündeme gelmesi beklenen yeni ekonomik torba yasaya dair ayrıntılar belli olmaya başladı. Meclise sunulması beklenen yeni torba yasa teklifiyle, yurtdışı çıkış harcına yüzde yüz zam gelmesi bekleniyor.



Üç aylık aranın ardından çalışmalara yeniden başlayan TBMM’de, AK Parti'nin gündeme getireceği ekonomik torba yasaya dair bazı ayrıntılar belli olmaya başladı.

Cumhuriyet’in haberine göre; Ekonomi konularını ilgilendiren torba yasa teklifinin son hali henüz belli olmadı.  Torba yasanın çalışmaları tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunularak Meclis’e gelecek.

EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN YURT DIŞI ÇIKIŞ HARÇLARI

Çalışmaları devam eden yeni torba yasa teklifinde en çok dikkat çeken maddelerden birisi, yurt dışı çıkış harçları oldu.

Yurt dışı çıkış harcı, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip olan ve yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşların ödemesi gereken bir harç olarak biliniyor.

Yurt dışı çıkış harcına dev zam yolda! 300 TL olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön