25 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.



Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak. 18-21 Nisan tarihlerinde ABD'nin Chicago şehrinde düzenlenecek fuarda 6304 nolu stantta en yeni ürünlerini sergileyecek.


Dünyanın yaklaşık 40 ülkesinden 1.000’in üzerinde firmanın katılacağı, 18 – 21 Nisan 2016 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinde, McCORMIC Place’de 27. kez düzenlenecek “Coverings – Showcasing Tile + Stone Experience 2016” da Yurtbay Seramik; 30 x 60 taş dokulu ürünler başta olmak üzere 15x90 ahşap grubu, 10x30 küçük ebat renkli seriler ile 6 x 25 tuğla görünümlü ürünlerini öne çıkaracak.


Coverings Fuarı’nın Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay; "Türkiye, en büyük pazar olan Amerika’da düzenlenen Coverings Fuarı’na özel önem veriyor. Amerika’ya ihracatını artırmak isteyen ülkeler, bu fuarda yoğun bir rekabet içine giriyor. Biz de geniş ürün yelpazemizle dikkat çekiyor, yurt dışında katıldığımız fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyoruz. Yurtbay Seramik olarak özel ve yeni tasarımlarımızı sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturacak olmaktan mutluyuz. Markamızı çok daha önemli noktalara taşımayı hedefliyoruz. Alanında dünyanın en öncü firmaları arasında olmak için bu tür organizasyonlarda yerimizi almayı sürdüreceğiz” dedi.



Geri Dön