19 / 04 / 2024

Seramiksan, 20 –24 Eylül'de Cersaie Fuarı 'na katılacak!

Seramiksan, 20 –24 Eylül'de Cersaie Fuarı 'na katılacak!

Seramiksan uluslararası pazarlarda farkını ortaya koyuyor Yenilikleriyle Türk seramik sektörünün öncülerinden Seramiksan, 20 – 24 Eylül tarihlerinde İtalya 'daki Cersaie Fuarı 'na katılacak



Seramik sektöründe dünyanın en büyük ve en önemli fuarı olan Cersaie 'de Seramiksan; Rotodigit, Soluble Salt, NanoTech   ve Full Lappato teknolojisiyle üretilen ürünlerini sergileyecek.

Seramik sektörünün global oyuncularını buluşturan Cersaie Fuarı, 20 - 24 Eylül tarihlerinde İtalya 'nın Bologna kentinde yapılacak. Seramik sektöründeki en önemli ve en büyük fuar olan Cersaie 'ye dünya çapında 950 'ye yakın üretici kabul ediliyor ve gelecek yılların trendleri ile modası belirleniyor. Türkiye 'den de sayılı üreticinin katılacağı fuarda Seramiksan, bu yıl da ‘ilk 'leri ve ‘tek 'leriyle dikkat çekecek.  

Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent şžamlı, bu yıl Cersaie 'ye 4. kez katılacaklarını belirtti. “Geçtiğimiz yıllarda ileri teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürünleri uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunduk. Dünyanın çeşitli yerlerinden ziyaretçiler, teknolojimiz ve tasarımlarımızdan çok etkilendi. Seramiksan olarak seramik teknolojisini elinde bulunduran İtalya ile kendi ülkesinde rekabet edebilir duruma gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca ziyaretçilerimiz ile yaptığımız görüşmelerin bize çok büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz. Vizyonumuzu geliştiriyor, ticari ilişkiler kuruyoruz. Bu sebeple Cersaie bizim için büyük önem taşıyor ” dedi.   şžamlı, önceki fuarda yaptığı gözlemleri de paylaştı: “Fuarda yaptığımız gözlemlere dayanarak, Türkiye 'nin dünya seramik sektöründe konumunu gittikçe güçlendirdiğini söyleyebiliriz. Ülkemiz markaları uluslararası ziyaretçilerinin beğenisini kazanmış durumda. Sektörümüzün global başarısının Avrupa 'da 3. büyük üretici konumunda olan Türkiye 'yi daha üst seviyeye taşıyacağından eminiz ”


Geri Dön