27 / 04 / 2024

Yuvacık Barajı tesislerinin yıkılması gerekiyor!

Yuvacık Barajı tesislerinin yıkılması gerekiyor!

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, Yuvacık Barajı’nı besleyen kaynakların üzerindeki üç tane tesisin, barajı pislettikleri gerekçesiyle yıkılması gerektiğini söyledi.



CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, Yuvacık Barajı’nı besleyen kaynakların üzerindeki üç tane tesisin, barajı pislettikleri gerekçesiyle yıkılması gerektiğini söyledi


CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, haftalık yönetim kurulu toplantısının öncesinde parti binasında basın mensup mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Cihat Altunyuva, Yuvacık Barajı üzerinde olan ve hakkında yıkım kararı olan üç tane tesisin, Yuvacık Barajı’nı kirlettiği gerekçesiyle yıkılması gerektiğini ifade etti.



TESİSLER NEDEN YIKILMIYOR?

Yuvacık Barajı üzerinden devam eden tartışmalara da değinen Altunyuva, “Barajın üzerine 3 tesis kuruldu ve bu tesisler suyumuzu kirletiyor. Bu tesisler neden yıkılmıyor? Üstelik bu tesisler için yıkım kararı da var. Ama sanırım belediyenin bu üç tesisi yıkmaya gücü yok sanırım. Acaba bu tesisleri kimler işletiyor? Kişilerden dolayı bir şey yapamıyorlar” ifadelerini kullandı. 


BELEDİYE PERSONELİ

SANDIK BAŞKANI OLMASIN

Seçimlere yönelik de konuşan Başkan Cihat Altunyuva, seçim sürecinde tüm siyasi partilerin kurallara uyduğu sürece herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını söyledi. Altunyuva, “Eğer seçim süreci boyunca tüm siyasi partiler kurallara uyarsa bir sıkıntı yaşanmaz. Ayrıca sandık başkanlarının da belediye personelinden atanmasını istemiyoruz. Bu tarafsızlığı bozar” açıklamasında bulundu.



Kocaeli Manşet


Geri Dön