25 / 04 / 2024

Yüzbinlere müjde! Devlet 2 bin 299,79 TL ödeme yatırıyor…

Yüzbinlere müjde! Devlet 2 bin 299,79 TL ödeme yatırıyor…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı. 2 bin 299,79 TL, hesaplara yatırılıyor. Yüzbinlerce vatandaşın beklediği haber. O tarihde hesabınızı kontrol edin…



Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ile ailelerine verilen evde bakım yarıdımı hesaplara yatırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayında toplamda 957 milyon TL evde bakım parasının ödendiğini açıklamıştı.

Yüzbinlere müjde! Devlet 2 bin 299,79 TL ödeme yatırıyor…

Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşların ailelerini desteklenmelerinin öncelikli hedeflerden olduğunu kaydeden Bakan Yanık, engelli vatandaşlara yönelik politikalarını aile odaklı sosyal hizmet vizyonu kapsamında gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, ailelerinin yanında kalan engelli bireylere evde bakım yardımı, gündüz bakım hizmeti gibi hizmet modelleriyle destek olduklarını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön