29 / 03 / 2024

Zafer Kurşun besi çiftliği kuracak

Zafer Kurşun besi çiftliği kuracak

Kurşun, çiftlik için Marmaris-Bodrum arasında arazi bakıyor



Orjin Grubu'nun iki kurucusu Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım, 30 yılı aşkın bir süredir iş ortağı. Her iki ortak, mesailerinin neredeyse tamamını,artık bir fenomen haline gelen, Doğuş Grubu'yla birlikte kurdukları istinye Park'a harcıyor. Ortaklardan Zafer Kurşun, bugünkü işlerini aksatmayacak, farklı bir arayışta. o da besi çiftliği kurmak.

Bu düşüncesini realize etmek için uygun yer arayan Zafer Kurşun, "Marmaris-Bodrum hattındaki bölgede bakınıyorum. Henüz uygun bir yer bulamadım" diyor. Edindiğimiz bilgiye göre, Zafer Kurşun, aradığı arazinin şu özelliklerini taşımasını istiyor.

Birincisi, büyüklük 100-150 dönümlük bir büyüklükte olmalı. Kurşun, "İyi bir besi çiftliği için uygun bir büyüklük. Çiftliği kurarsam, Türkiye'nin en kaliteli eti, bu çiftlikten çıkacak" diyor. ikincisi, denize yakın olması. Dostlarını, arkadaşlannı ağırlama, misafir etmeyi seven bir kişilik olan Kurşun, deniz kıyısında bu yapıya uygun büyüklükte bir ev inşa etmeyi hedefliyor.

Zafer Kurşun, "Evin önünde bir teknem de olacak. Onunla istediğim zaman balığa çıkacağım, tuttuğum balıkları dostlarıma ikram edeceğim" diyor. Bu özelliklere uygun henüz bir arazi bulamadığını söyleyen Kurşun, arayışının devam ettiğim ifade ediyor.
Ekonomist


Geri Dön