26 / 04 / 2024

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.



Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.şirket inşaat dekorasyon ve tadilat işleri yapar. şirket nakliye ve taşıma işi yapar. şirket inşaat malzemelerini toptan yapar. şirket toptan nalbur malzemelerini alır satar.şirket konusuyla ile ilgili malzemelerin iç ve dış ticaretini yapar.şirket onarım işlerini yapar. Şirket her türlü çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti yapar.Şirket her türlü mobilya malzemelerinin alım satımını yapar.Şirket yurt içinde her türlü yapı malzemelerinin alım satımını yapar. Şirket her türlü elektirik malzemelerinin alım satımını ithalat ve ihracatını yapar.Şirket her türlü hırdavat malzemelerin alım satımını yapar. Şirket her türlü metal işleri yapar.Metal malzemelerin alım satımını yapar.


Geri Dön