16 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Ormanada Evleri'nde yüzde 1 KDV'yle! Nisan'da teslim!

Zekeriyaköy Ormanada Evleri'nde yüzde 1 KDV'yle! Nisan'da teslim!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından hayata geçirilen Ormanada’da ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yüzde 1'lik KDV avantajı sağlanıyor



Ormanada’nın ikinci etabından satın almak isteyenler yüzde 25 peşin, 60 ay vade ve aylık yüzde 0,4 faiz oranıyla şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalama şansına sahip olacak. 


İlk etabı Nisan 2013’te teslim edilecek Ormanada’da ruhsat işlemleri, Ocak 2013'ten önce tamamlandığı için 150 metrekarenin altındaki konutlar, yüzde 1’lik KDV oranıyla önemli avantaj sunuyor.  Ormanada’daki sosyal tesis, Adameydan ve parkın yanında yer alan yüzde 1 KDV avantajlı çatı veya bahçe dublekslerini satın alanlar, Aralık 2013’ten itibaren Ormanada’da yaşamaya başlayacak. 


Ormanada İstanbul Zekeriyaköy’de, ‘birlikte yaşam’ konsepti çerçevesinde huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik, sağlıklı yaşam ve doğa temalarının harmanlanmasıyla tasarlandı. Toplam 220 dönüm arsa üzerinde 188 adet villa ve 85 adet sıra evden oluşan Ormanada’da 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ve iki adet rekreasyon alanı yer alıyor. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından hayata geçirilen Ormanada, şehir planlama, mimari tasarım, peyzaj mimarisi ve inşaat alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık, Rainer Schmidt Landscape Architects, Koray İnşaat ve Tekyol Plus işbirliğiyle hayata geçiyor. 


0212 201 59 30

www.ormanada.com


projeye sor



Geri Dön