19 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu: Hedefimiz tüm ilçelere spor kompleksi!

Zeki Toçoğlu: Hedefimiz tüm ilçelere spor kompleksi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmaları adına yeni spor tesisleri inşa ettiklerini söyledi. Toçoğlu, “Hedefimiz 16 ilçenin tamamına spor kompleksi inşa etmek” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesi Başkanı Fatih Kıcır ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerçekleştirilen buluşmada söz alan Fatih Kıcır, dernek çalışmaları ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgiler verdi. Kıcır, “Bağımlılıklarla mücadele ediyoruz. Bilgilendirme amaçlı kent meydanında stantlar açtık. Üniversite komisyonumuzu kurduk. Genç arkadaşları aramıza dâhil etmek istiyoruz. İnşallah gelecek nesillere kötü alışkanlıkları anlatacak, bilgiler aktaracağız”  diye konuştu.


Alternatif Spor Alanları

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “İnsanları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak çalışmalar hayırlıdır. Yerel yönetimler olarak her türlü desteği Yeşilay’a sunmaya hazırız. Özellikle gençlerimize dönük yapılan çalışmalar önemli. Biz bu anlamda amatör spora önemli ölçüde destek sağlıyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması anlamında ilçelerimize sportif alanlar kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.


Sportif Başarı İçin

Toçoğlu, “Gençlerimizin zamanlarını daha verimli hale getirebilmeleri adına spor önemli bir alternatif. Büyükşehir Belediyesi olarak spor yapılabilecek alanların çoğaltılması hususunu bu yüzden çok önemsiyoruz. Bildiğiniz gibi Sakarya bir spor şehri. Gençlerimizin sporla buluşması, aynı zamanda sportif başarılar kazanmaları noktasında tesisleşme büyük bir ayrıntı. Bu yüzden hem şehir merkezine hem de şehrin muhtelif bölgelerine yeni spor merkezleri kazandırıyoruz. Hedefimiz 16 ilçenin tamamına spor kompleksi inşa etmek.” Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesi Başkanı Fatih Kıcır Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, günün anısına Yeşilay formasını hediye etti.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön