26 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu: Yeni Sakarya'yı birlikte inşa edeceğiz!

Zeki Toçoğlu: Yeni Sakarya'yı birlikte inşa edeceğiz!

SATSO yönetimini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman bizlerle beraber olmuş, şehrimiz için gayretli çalışmaları hayata geçirmiştir. Yeni Sakarya’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.




SATSO yönetimini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman bizlerle beraber olmuş, şehrimiz için gayretli çalışmaları hayata geçirmiştir. İnşallah, Sakarya’mız için el ele hayırlı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni Sakarya’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Toçoğlu’nun yeni dönemini tebrik eden Kösemusul, “Birlikte güçlü olduğumuzu her fırsatta ifade ettik. Sayın Başkanımızla bir önceki dönemde güzel çalışmaları hayata geçirdik. Sayın Başkanımızın çok güzel projeleri var. İş dünyası olarak biz de Sakarya’mız için çalışmayı sürdüreceğiz. Şehrimiz inşallah yeni dönemde de başarılarını arttıracak. Zeki Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah duasını alacak hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin” diye konuştu.



Ortak ticaret bölgeleri

SATSO yönetimine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha yaşanabilir daha mutlu Sakarya oluşturma hedefinde inşallah yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceğiz. Artık tüm il sınırları Büyükşehir hizmet alanına dahil oldu. Tüm ilçelerimizde paydaş kurumlarımızla yatırımlar gerçekleştireceğiz. İş dünyası için de önemli projelerimiz var. Yeni ortak ticaret bölgeleri çalışmalarımız olacak. Projelerimize kısa süre içerisinde başlayacağız. Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman bizlerle beraber olmuş, şehrimiz için gayretli çalışmaları hayata geçirmiştir. İnşallah, Sakarya’mız için el ele hayırlı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni Sakarya’yı birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön