29 / 03 / 2024

Zeki Toçoğlu: 16 ilçe için yeni projeler üretiyoruz!

Zeki Toçoğlu: 16 ilçe için yeni projeler üretiyoruz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Gümbet’in de yer aldığı ziyaret programında Serpan’a yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. Medeniyet Bulvarı, Kafeler Sokağı ve Bağlar Caddesi’nde yapılan çalışmaların ilçeye ayrı bir değer kattığını belirten İlçe Başkanı Osman Çelik, yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Serpan’a Yakışır Projeler

Programın devamında konuşan Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Serpan’da da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kafeler Sokağı’nda kapsamlı bir dönüşüm yaptık. Ardından yeni bulvarı Serpanlı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Geçtiğimiz günlerde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Serpan Belediyesi arasındaki kalan kısmı tamamladık. Hamdolsun ilçelerimizin tamamında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Yeni çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Ayrım Yapmaksızın Hizmet

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bildiğiniz gibi asfalt sezonunu açtık. Arkadaşlarımız ilçelere göre planlamalarını yaptı. Kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğimizi daha önce ifade etmiştik. Şehrimizin tamamında 300 kilometrelik bir çalışma yapacağız. AK Parti belediyeciliğinin en önemli kriteri hizmettir. Biz de ayrım yapmaksızın şehrimizin tamamında önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. 16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” diye konuştu.


Birliğimiz Daim Olsun

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “AK Parti bünyesinde siyaset yapmanın sorumluluğunu biliyoruz. Milletimizin bizlere verdiği desteği bizim de hizmet olarak milletimize sunmamız gerekiyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi: AK Parti hizmetleriyle konuşan bir harekettir. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Hep birlikte milletimize, memleketimize hizmet edelim. Bu düstur ile çalışmalarımızı sürdürelim. Allah çalışmalarımızda kolaylıklar versin.” Programın sonunda AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda 7. yılını dolduran Başkan Toçoğlu’na plaket takdim etti.





Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön