29 / 03 / 2024

Serdivan projeleri

Serdivan projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” dedi.

Serdivan için yeni projeler yolda!

Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin tamamının ihtiyaçlarını biliyor, bu yönde adımlar atmayı sürdürüyoruz.

Sakarya Serdivan modern görünüme kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan altyapısıyla, yeni bulvar ve duble yollarıyla modern bir görünüme kavuşuyor, Serdivan’a önemli projeler kazandırdık. İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

Serdivan'da güney bölgesi imar planları hazırlandı!

Kemalpaşa, 32 Evler ve İstiklal Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan, 4 Ocak 2015 tarihine kadar belediye hizmet binasında askıda kalan imar planlarına yapılan itirazlar imar komisyonunda görüşülmüş ve karara bağlanmıştı.

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı!

Serdivan'da imar için olağanüstü toplantı yapıldı. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Yusuf Alemdarın başkanlığında olağa nüstü toplandı. Toplantıda ilçedeki imar planları görüşülerek karara bağlandı. Konu ile ilgili Yusuf Alemda konuşma yaptı.

Serdivan'da imar planı konuşuluyor!

Serdivan'da imar planı konuşuluyor. Serdivan Belediyesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında olağanüstü toplandı. Serdivan Belediye Meclis Salonun da yapılan toplantıda meclis üyeleri hazır bulundular.

Serdivan'daki konut projeleri tarım alanlarını olumsuz etkiledi!

Bir zamanlar geniş tarım alanlarına sahip olan Serdivan’da 1 karış tarım toprağı kalmadı. Serdivan'da da tarımsal faaliyetler artık neredeyse bitmiş durumda.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi’nin yenileme çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Serdivan'da Kafeler Caddesi yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serdivan'da başlatıyor. Proje Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek.

Serdivan'da sosyal alan projeleri devam ediyor!

Serdivan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Arabacıalanı Mahallesi 1. Cadde üzerinde yeni bir proje daha hayata geçiyor.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

Bağcılar konut projeleri 2013!

İstanbul'un en hareketli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, "Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy" metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Şimdi gelin Bağcılar konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Bağcılar konut projeleri...

Konsolosluklarda açılacak emlak ofislerinde konut projeleri tanıtılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye ’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak

Anadolu Yakası kampanyalı konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası kampanyalı konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile birbirinden avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle "ev"lendiren o kampanyalı konut projeleri...

Taksit ertelemeli konut projeleri 2013!

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

Florya konut projeleri 2013!

Bir dönemin gözde sayfiye yeri olan Florya, markalı konut üreticilerinin yeni adresi oldu. İstanbul'un adeta saklı cenneti olan bölgede şu anda satışta olan 2 proje bulunuyor. Yatırımların artması bekleniyor. İşte Florya konut projeleri...

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Serdivan projeleri Haberi

Serdivan projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Gümbet’in de yer aldığı ziyaret programında Serpan’a yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. Medeniyet Bulvarı, Kafeler Sokağı ve Bağlar Caddesi’nde yapılan çalışmaların ilçeye ayrı bir değer kattığını belirten İlçe Başkanı Osman Çelik, yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Serpan’a Yakışır Projeler

Programın devamında konuşan Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Serpan’da da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kafeler Sokağı’nda kapsamlı bir dönüşüm yaptık. Ardından yeni bulvarı Serpanlı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Geçtiğimiz günlerde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Serpan Belediyesi arasındaki kalan kısmı tamamladık. Hamdolsun ilçelerimizin tamamında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Yeni çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Ayrım Yapmaksızın Hizmet

Başkan Zeki...