29 / 03 / 2024

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Önümüzdeki ay ilk kez görücüye çıkacak olan bu projeler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. İşte avantajlı fiyatlarla 2013 Eylül'de satışa çıkacak o konut projeleri...



Emlakkulisi.com takipçilerini her ay olduğu gibi bu ay da fırsatlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde lansmana özel avantajlı fiyatlarla 2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile ilk kez müşteri ile buluşacak olan bu projeler, yatırımcısına kazandırıyor. Eğer siz de o ilk şanslılardan olmak istiyorsanız işte 2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri....


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


West Side İstanbul'da metrekaresi 2 bin TL

Şahinler Holding-Mutlu İnşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side İstanbul projesi, 60 dönüm alan üzerinde toplam bin 200 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü West Side'ta konutlar metrekaresi 2 bin TL'den satışa sunulması planlanıyor. Konutların yanı sıra ofis ve alışveriş merkezinin de yer aldığı West Side Beylikdüzü projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 


West Side İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Gaziosmanpaşa Essenora Eylül ortalarında resmen satışta

Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Essenora projesi Eylül ayının ortalarına doğru satışa sunulacak. 5 blokta toplam 750 daireden oluşan Gaziosmanpaşa Essenora projesinde şu anda ön talep toplanıyor. İnşaat çalışmaları 1 ay önce başlayan Essenora Gaziosmanpaşa projesined 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa seçenekleri yer alıyor. Kentsel dönümüş projesi olan Essenora Evleri'nde konut teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor. Türkiye'nin ilk tematik eğlence parkı Vialand'a yürüme mesafesinde konumlanan proje, TEM'e de çok yakın mesafede yer alıyor. 


Essenora hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Eminevim Kurtköy'de lansmana özel 118 bin TL

Emin Otomotiv tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Eminevim Kurtköy projesi 23 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 560 konuttan oluşan Eminevim Kurtköy projesinde konutların büyüklükleri 44 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dairelerin lansmana özel 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Eminevim Kurtköy'de çeşitli ödeme alternatifleri sunuluyor. Konut teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan Eminevim Kurtköy projesi, 11 katlı bloklardan meydana geliyor. Projede henüz banka kredisi kullanılamıyor. 


Eminevim Kurtköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Beylikdüzü Kale Kent'te 48 ay vade farksız taksitle 118 bin 500 TL

Kale Kent projesi, Beylikdüzü'nde Liv Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. 73 bin metrekare alan üzerinde yükselen Beylikdüzü Kale Kent,  33 blokta toplam bin 471 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü Kale Kent projesinde konutlar 118 bin 500 TL ile 622 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Beylikdüzü Kale Kent projesinde kalan tutar ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 2015 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Liv Yapı Kale Kent projesinde banka kredisi ile de daire sahibi olunabiliyor.

 

Kale Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Bağcılar Şehri Bahar 2 Evleri'nde metrekaresi 3 bin TL

Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat ortaklığında Bağcılar'da inşa edilen Şehri Bahar 2 Evleri, Eylül ayının ilk haftası ya da ikinci haftasında satışa çıkacak. 6 bin metrekare alan üzerinde 2 bloktan oluşan Bağcılar Şehr-i Bahar 2 projesinde toplam 71 konut yer alıyor. 120 metrekare 2+1 ve 150 metrekare 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Şehri Bahar 2 Evleri'nde konutlar metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin satışlar başladıktan 18 ay sonra yapılması planlanan Şehri Bahar 2 Evleri'nde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Şehri Bahar 2 Evleri projesi, Bağcılar Çiftlik'ten Ateştuğla'ya doğru giderken Polis Karakolu'nu geçtikten 200 metre ilerideki boş arazi üzerinde konumlanacak.


Şehri Bahar Evleri 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


KLK Basın Ekspres Yolu projesinde metrekaresi 3 bin 750 TL

Basın Ekspres Yolu üzerinde KLK İnşaat tarafından hayata geçirilen KLK Basın Ekspress Yolu projesi 33 bin metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Toplam 500 daireden meydana gelen KLK Basın Ekspres Yolu projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi 3 bin 750 TL'den satışa sunulacağı KLK Basın Ekspres Yolu projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri bulunuyor. KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu projesi Olimpiyat Stadı'na çok yakın mesafede konumlanıyor.  


KLK Basın Ekspres Yolu projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Demir Panorama Hadımköy'de metrekaresi 2 bin 700 TL

Demir İnşaat güvencesiyle Hadımköy'de hayata geçirilen Demir Panorama Hadımköy projesi, 42 dönüm üzerinde toplam 500 konuttan oluşuyor. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Demir Panorama Hadımköy projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Demir Panorama Hadımköy projesinde konutların büyüklükleri 66 ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede, konutları yanı sıra 30 bin metrekare de ticari alan bulunuyor. 


Demir Panorama Hadımköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!


Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind imzalı

Metsan İnşaat güvencesiyle Kartal'da 80 dönüm alan üzerinde yükselencek olan Kartal projesi 3 etaptan oluşuyor. İkiz kuleler olarak bilinen Dünya Ticaret Merkezi (WTC Ground Zero) bölgesinin yeniden projelendirilmesinin baş mimarı Daniel Libeskind'in imzasıyla inşa edilecek olan projenin ilk etabında 430, üçüncü etabında ise 800 konut yer alacak. Libeskind Kartal projisinin ikinci etabı ise otel, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. 560 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen Metsan İnşaat Kartal projesinin ilk etabının Haziran 2015'te, ikinci etabının Aralık 2016'da, üçüncü etabının ise Haziran 2017'de tamamlanması planlanıyor.


Libeskind Kartal hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Eylül de satışa çıkacak konut projeleri!

Kocaeli Asrın Sarayları 2'de fiyatlar henüz açıklanmadı

Zeray İnşaat güvencesiyle Kocaeli'nde hayata geçirilen Asrın Sarayları 2 projesi de Eylül ayında satışa çıkacak konut projeleri arasında yer alıyor. Toplam 55 konuttan oluşan Kocaeli Asrın Sarayları 2 projesinde konutların tamamı 3+1 şeklinde tasarlanıyor. Nisan 2014'te daire teslimlerinin yapılması planlanan Asrın Sarayları 2 projesinde konut fiyatları henüz açıklanmadı. Projede bahçe dubleksi, normal daire ve çatı dubleksleri yer alacak. Gülaçtı Konakları'nın hemen yanıbaşında konumlanan Zeray İnşaat Asrın Sarayları 2 projesinde spor sahası, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alacak.


Asrın Sarayları 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön