19 / 04 / 2024

zeki toçoğlu sakarya projeleri

zeki toçoğlu sakarya projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sapanca'ya müjde!

Sapanca’ya bağlı 12 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde çalışmaların sona geldiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “12 mahallemizi yakından ilgilendiren 80 kilometrelik hattın 74 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Sakarya Kongre Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Kongre Merkezi için geri sayım başladı. Projenin ayrıntılarını paylaşan Toçoğlu, AFA’nın yıkılarak yeni merkezin mevcut alana bina edileceğini müjdeledi.

Sakarya'da 2016 yeni projelerin yılı olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2016 Yılı Eylem Planını açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var" dedi

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Sakarya'ya iki yeni kültür evi inşa edilecek!

Çerkez ve Abhaz kökenli vatandaşlar ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hem Abhaz Derneğimize hem Kafkas Kültür Derneğimize yaklaşık 5,5 dönümlük araziyi Kültür Evi yapmaları için çok yakında tahsis ediyoruz" dedi

Sapanca'ya yeni spor kompleksi müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Güzel Sapanca’mıza yeni bir spor kompleksi kazandıracağız. Görüşmeler tamamlandı. Yer tespitini sonlandırdık. Proje masaya gelmeye çok yakın. Sapanca’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'ya 2 bin konut müjdesi!

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Bahçelişehir Projesi üzerinde yaklaşık 2 yıldır çalışmaktayız. Proje kapsamında ilçemiz sınırlarında belirlediğimiz alan içerisinde 100, 150, 200 metrekareden oluşan konutlar inşa edeceğiz" dedi

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Karapürçeklilere çifte müjde!

Karapürçek Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun sel bölgelerinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İçme suyu isale hatları ve şebekelerden kaynaklı su kesintilerine hızlı çözümler ürettik" dedi

Zeki Toçoğlu: Karasu’nun su sorununu çözüme kavuşturacağız!

Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız" dedi

Zeki Toçoğlu: Sakarya'da 90 kilometrelik kanalizasyon hattı oluşturacağız!

AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “İlçemizde 90 kilometrelik kanalizasyon hattı oluşturacağız, çalışmalara başladık. Toplanan atık suları Alifuatpaşa’da inşa edilecek atık su arıtma tesisinde arıtacağız" dedi

Hasan Akçan ve Zeki Toçoğlu Akyazı projelerini değerlendirdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dercağzı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Zeki Toçoğlu Sakarya projelerini tanıttı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kalıcı çözümlerle uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Büyük medeniyetimizin Sakarya’ya yansıması artık daha belirgin olarak görülüyor” dedi...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sakarya yatay mimariyle büyüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyoruz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyor, insanlar gökyüzüyle temas edebilsin, toprakla ilişkisi hiç kesilmesin istiyoruz.” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

zeki toçoğlu sakarya projeleri Haberi

zeki toçoğlu sakarya projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Gümbet’in de yer aldığı ziyaret programında Serpan’a yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. Medeniyet Bulvarı, Kafeler Sokağı ve Bağlar Caddesi’nde yapılan çalışmaların ilçeye ayrı bir değer kattığını belirten İlçe Başkanı Osman Çelik, yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


Serpan’a Yakışır Projeler

Programın devamında konuşan Başkan Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Serpan’da da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Kafeler Sokağı’nda kapsamlı bir dönüşüm yaptık. Ardından yeni bulvarı Serpanlı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Geçtiğimiz günlerde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Serpan Belediyesi arasındaki kalan kısmı tamamladık. Hamdolsun ilçelerimizin tamamında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Yeni çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Ayrım Yapmaksızın Hizmet

Başkan Zeki...